„Per tris dienas pristatyti Ukrainai.“ Kaip Šiaurės Korėjoje  ()

Karo ekspertas atskleidė, kodėl Vakarai nevykdo savo įsipareigojimų.


Ginklai Ukrainai tiekiami ne maksimaliais pajėgumais
Ginklai Ukrainai tiekiami ne maksimaliais pajėgumais
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=800389808940766&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio karo ekspertas Davidas Sharpas prabilo apie ginklų tiekimo Ukrainai problemų priežastis.

Vakarų Europos šalių ir JAV požiūris į Rusijos karą su Ukraina yra pati globaliausia problema, – „Radijo NV“ laidoje sakė Davidas Sharpas. – Jie vis dar nelaiko šio karo savu arba, sakykime, beveik savu. Štai kodėl ginklai Ukrainai tiekiami ne maksimaliais pajėgumais ir ne maksimaliu greičiu.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Beprotiškos uodų žudymo mašinos, multimetrai su termovizoriais, galingi 4in1 jump starteriai ir kt. (Video)
3189 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „TOOLTOP ET12S“ - 2in1 multimetras ir termovizorius

2) „ANENG A3010“ - labai funkcionalus multimetras

3) „Foursun“ - 4in1 jump starteris su oro kompresoriumi

4) „Black Knight B2000V“ - uodų lempa-gaudyklė

5) „Violent Mini Wind Fan“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

6) „N-ONE NPad Q“ - atnaujinta 6+128GB, Android 13 planšetė

Išsamiau

Puikus pavyzdys su minuso ženklu yra garsusis ES pažadas tiekti milijoną sviedinių. Jis nebuvo laiku įgyvendintas. Nebuvo skubama. Vėlgi, kai šio karo nelaikai savu, kai nemanai, kad raketa įskris į tavo namus, nelabai ir reikia skubėti, teigia D. Sharpas.

Tai galioja bepiločiams orlaiviams ir apskritai visiems ginklams. Be to, žinoma, viską pridengia įvairios, pavadinkime, objektyvios aplinkybės. Akivaizdu, kad demokratinis valdymas turi pranašumą prieš kitus, tačiau turi ir trūkumų. Negalima, kaip Kimas Š. Korėjoje, įsakyti gamyklai skubiai ką nors pagaminti arba maksimaliai padidinti gamybą, kad per tris dienas pristatytum Ukrainai, sako karo ekspertas.

 

Tarp svarbių objektyvių ginklų trūkumo priežasčių ekspertas tiesiogiai įvardija ir nepakankamus pajėgumus – jau kelis dešimtmečius Europa ir Vakarų pasaulis savo gamybą perkelia į Aziją, Kiniją ir kitas šalis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(5)
(30)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()