„Konfliktas tarp Baltarusijos ir Lietuvos.“ Skelbiama vienintelė šalis, kuri gali padėti (Video)  (1)

JAV nedalyvaus gelbėjant Baltijos šalis.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=808093438170403&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei Trumpas bus prezidentas, JAV nedalyvaus gelbėjant Baltijos šalis, kai Putinas jas puls, sakė Ivanas Jakovina. Žurnalistas užsiminė, kad Putinas viską apsuks taip, tarsi užpultų Baltarusija, o ne Rusija, tačiau tuo pat metu jis veiks kaip „taikdarys“, ragindamas šalis susitarti. Vienintelė šalis, kuri gali ir kuri gelbės Lietuvą, Latviją ir Estiją nuo rusų užgrobimo, yra Lenkija.

Ivano Jakovinos nuomonę galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Politikos apžvalgininkas kalbėjo apie tai, kas yra Kinijos saugumo garantas: „Atakuoti NATO šalį yra gana baisu, todėl esu beveik tikras, kad iš pradžių tai bus pateikta kaip konfliktas tarp Baltarusijos ir Lietuvos. Kinija turi savo „prijaukintą beprotį“: Kim Jong-uną. Ir Kinija gali tai panaudoti darydama spaudimą Japonijai, Pietų Korėjai, amerikiečiams. Ji šauks: aš turiu „beprotį“ su branduoline bomba ir tik aš, Kinija, galiu jį nuraminti, taigi, jei nevykdysi mano, Kinijos reikalavimų, tai šis „psichopatas“ pradės šaudyti į tave branduolinėmis raketomis“.

[EU+Kuponai] „June Mega Sale“! Įspūdingi prizai ir pasiūlymai: energijos stotelės, el. paspirtukai, siurbliai ir kt. (Video)
2812 2

„June Mega Sale“ išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „FOSSiBOT F1200“ - mobili energijos stotelė, 1200W, 1024Wh, LiFePO4

2) „Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

3) „JIGOO C500“ - puikios kainos belaidžiai dulkių siurbliai

4) „BOGIST M1 Elite“ - 350W, 36V 10Ah el. paspirtukas

Išsamiau

Kartu žurnalistas paaiškino, kaip dabar panašios Kinijos ir Rusijos Federacijos pozicijos: „Putinas dabar turi savo „prijaukintą beprotį“: tai yra Lukašenką, jis jam perdavė branduolinius ginklus, kad šis „beprotis“ turėtų branduolinę bombą. „Mano nuomone, tai labai apgalvotas sprendimas, nes jei jis nebūtų priimtas, greičiausiai Lukašenką jau būtų nunešusios kai kurios NATO kariuomenės“.

 

„Pvz., Baltarusijos smūgio Lietuvai atveju Rusija pasakys: „Koks košmaras, mes prieš karą ir mūsų ten nėra. Gaila, kad taip atsitiko. Mes už taiką. Siūlome Baltarusijai ir Lietuvai susitarti, bet jei NATO puls Baltarusiją, mes, kaip sąjungininkai, būsime priversti atsakyti smūgiu NATO šalims.“ Į pagalbą Lietuvai gali ateiti tik Lenkijos kariuomenė, gal dar latvių, bet jų kariuomenė maža“, – reziumavo Ivanas Jakovina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(79)
(-21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)