„Jei jie pakils.“ Rusai siunta dėl F-16  ()

Rusijos Federacija padarė isterišką pareiškimą.



© Military World (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=shFasPWhYBk

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

F-16 naikintuvai ir jų aerodromai už Ukrainos ribų bus teisėtas Rusijos armijos taikinys, jei jie dalyvaus kovinėse misijose. Tai pareiškė Valstybės Dūmos gynybos komiteto vadovas Andrejus Kartapolovas, rašo Rusijos žiniasklaida.

Jis teigė, kad jei šie F-16 nebus naudojami pagal paskirtį, jie netaps teisėtu Rusijos ginkluotųjų pajėgų taikiniu. O jei jie dalyvaus kovinėse misijose, tada bus teisėtu taikiniu.

Nerealu, bet taip - tai įmanoma! Garantuoju, naujausias robotas iš „Xiaomi“ taps šių metų hitu. Fantastika, ką jis sugeba (Video, FOTO, „ROIDMI EVE Max“ apžvalga)
2148 1

„ROIDMI EVE Max“ - 5000P siurbimas, unikalus grindų šveitimas, nuostabi atliekų surinkimo stotelė, nepriekaištinga navigacija, išmaniosios funkcijos APP ir tiesiog nuodėminga kaina. Nerealu iki ko evoliucionavo robotų dulkių siurblių rinka.

Išsamiau

„Įskaitant aerodromus, kuriuose jie bus dislokuoti, su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis“, – perspėjo Kartapolovas.

Kartu Rusijos politikas pabrėžė, kad Rusijos Federacija neva neturės pretenzijų Vakarams, jei amerikiečių naikintuvai bus dislokuoti aerodromuose tarsi saugyklose. Toliau, anot jo, jie bus gabenami į Ukrainą, ten bus atliekama priežiūra ir jie skris iš Ukrainos aerodromų, tuomet tai bus priimtina Rusijos Federacijai.

 

„Jei jie pakils iš kokios nors trečiosios šalies aerodromo, įskris į Ukrainos oro erdvę, paleis raketas ir grįš, tai jau bus teisėtas taikinys, o Rusijos armija gali „numušti bet ką ir bet kur“, – pabrėžė Kartapolovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(43)
(-37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: