Super galinga žinia! „Raudonos linijos krenta kaip musės“  ()

Nesiėmė jokios eskalacijos ar atsakomųjų veiksmų.


Asociatyvus pav.
Asociatyvus pav.
© TheAndrasBarta (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/europe-travel-map-world-1264062/

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-11 Super galinga žinia! „Raudonos linijos krenta kaip musės“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visos V. Putino „raudonosios linijos“, kuriomis jis taip sėkmingai atgrasė Vakarus nuo didesnės pagalbos Ukrainai, galiausiai pasirodė esančios tik blefas.

Karas Ukrainoje beveik kasdien sumenkina rusų pasididžiavimą savo „imperija“. Paskutiniai pavyzdžiai – orlaivio Su-57 sunaikinimas ir amerikietiškų ginklų smūgiai Rusijos teritorijoje, rašo britų „The Telegraph“.

Straipsnio autorius rašo, kad Kremlius mėgsta grasinti „raudonomis linijomis“, kurių peržengimas esą sukels skaudžių pasekmių. Viena iš tokių „linijų“ buvo JAV ginklų panaudojimas smūgiams Rusijos teritorijoje.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanieji „Xiaomi“ ventiliatoriai, prie telefonų jungiamos termo kameros, įspūdingi monukuliarai ir kt. (Video)
2232 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Topshak TS-PW1“ - 18V impulsinis suktuvas su 380Nm, su baterija ir įkrovikliu

2) „INFIRAY T2S+“ - prie išmanaus telefono jungiama šiluminio vaizdo kamera

3) „FNIRSI NVS-20“ - įspūdingi 4K monokuliarai

4) „KuKirin G2 MAX“ - 1000W, 48V 20Ah el. paspirtukas su sėdyne

5) „FunWater“ - pripučia SUP irklentė

6) „SmartMi Standing Fan 2S“ - belaidis išmanusis ventiliatorius

Išsamiau

Neseniai Ukraina peržengė šią „raudonąją liniją“. Ir už tai nebuvo sulaukta jokio aiškaus atsako, išskyrus abejotinos reikšmės Dmitrijaus Medvedevo pareiškimus „Telegram“. Be to, dėl šių smūgių Ukraina įgijo didelį taktinę persvarą gindama pasienio teritorijas.

Bepiločio orlaivio smūgis Astrachanės srities Achtubinsko aerodromui, per kurį buvo sunaikintas penktos kartos naikintuvas Su-57, buvo dar vienas Rusijos pažeminimas. Ir tai reiškia ne vien tai, kad Rusija nesugeba apginti savo objektų toli nuo fronto linijos. 

 

„Su-57“ yra pažangiausias nuo Šaltojo karo pabaigos vykdomos didelio masto ginkluotųjų pajėgų modernizacijos projektas. Tai dar vienas Putino pažeminimas po Charkivo puolimo sužlugdymo. Leisdamas peržengti šią „raudonąją liniją“ ir nesiimdamas jokių eskalacijos ar atsakomųjų veiksmų, Putinas pademonstravo savo silpnumą“, – rašo „The Telegraph“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(1)
(38)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()