[ŽT] Parodė pasą. Ukrainietė drąsiai išsigelbėjo iš Oleškų (Video)  ()

Ką padarytumėte, kad nereikėtų gyventi rusų okupacijoje? Tūkstančiai ukrainiečių taip kenčia, bet kai kurie ryžtasi drąsiems žygiams.



© Ekrano nuotrauka

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Moteris iš okupuotų Oleškų Chersono srityje tiesiog nuėjo į ukrainiečių kontroliuojamą teritoriją. Ji priėjo prie apgriauto Antonivkos tilto, kurį ukrainiečiai stipriai atakavo 2022 metų lapkritį, palaukė ukrainiečių žvalgybinio drono ir jam pamojavo Ukrainos pasu. Ukrainos drono pilotai iš karto suprato, kad moteris niekaip nėra susijusi su Rusija ir tiesiog nori pabėgti nuo okupantų. Be daiktų, per fronto liniją ir per sugriautą tiltą.

Dronas vedė moterį saugiausia Antonivkos tilto dalimi. Vėliau moteris buvo įsodinta į katerį ir greitai nuplukdyta į saugią krantinę išsilaipinimui. Operacija buvo sudėtinga, rusų dronai medžioja ukrainiečių valtis ir katerius. Ir ta moteris tikriausiai tai žinojo. Tai, kad Antonivkos tiltas nėra saugus, ji tikrai žinojo ir matė. Bet viskas yra geriau nei gyvenimas rusų okupacijos sąlygomis.

[Vokietija] Nuostabus vaizdo projektorius tik 144€! 1080P, 500ANSI, Bluetooth 4.0 ir kt. („Lenovo Thinkplus Air H4S“)

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

 

Tai net ne pirmas toks kartas. Ukrainiečių kariai matė, kaip net pagyvenę tautiečiai palikę savo visą gyvenimą namie klupdami ėjo tolyn nuo okupantų. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(42)
(0)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: