„Visų raketų nepavyks numušti...“ Po 10 min. Kaip Europoje atrodys branduolinis karas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2024-10-15 12:22
Vėl gąsdina visu branduoliniu arsenalu... Pirma, visas branduolinis arsenalas neveikiantis. Antra, paleidimo raketų efektyvumas - Ukrainoje kiek pasiekia taikinį? 15%? Mažiau? Trečia, didžioji dalis branduolinio arsenalo paleidžiama iš bombonešių. Kad krauna į bombonešį matysi iš daug anksčiau, nei 10 minučių. Kad į raketas krauna branduolinį užtaisą, irgi matai anksčiau, nei kad pačią raketą paleidžia. Tai čia prielaida, kad vakarai nežino, kur maskolių visas branduolinis arsenalas. O garantijų niekada nėra, kad viską pavyks numušti. Garantija yra viena, kad nė vieno gyvo maskolio neliks, o maskolyno miestai ir bunkeriai pataps ežerais. Tai tik siekdami nusižudyti tai gali daryti, bet vakarų maskoliai "nepribaigs".
Hmz 2024-10-15 17:41
ir paskaičiuokime, kiek reikia kovinių galvučių, kad tolygiai uždengti visą RU teritoriją. Minuteman III raketos sprogimo "Moderate blast damage radius" (čia kai užmuša toli gražu ne visus) yra apie 70km2, Rusijos europinės dalies plotas - 3,969,100 km2. Atlikę nesudėtinga dalybos veiksmą mes gausime 56701 Minuteman raketą. Su Trident raketa šiek tiek geresnis rezultatas - "Moderate blast damage" plotas yra jau 92 km2. Atitinkamai, reiks tik 43142 raketų, kas, be abejo, yra vieni niekai. Tai taip ir neliks "nė vieno gyvo maskolio".
kestutisz 2024-10-15 17:54
O jų ten kažkoks reikšmingas kiekis už kelių pagrindinių miestų ribos? Ir būtent rusų-maskolių,o ne okupuotų tautų? Vakarai sunaikinti sovietus galėjo visada, praktiškai nebuvo tokio momento jog negalėtų. Realiai net jei amerikiečiai nebūtų užsiėmę savo laiku japonais ir tie būtų sukūrę antrą frontą - sovietai neturėjo jokių šansų išlikt. Net nežinau kodėl ijuos išgelbėjo, kažkokie sentimentai ar noras turėti kažkokį nors šiokį tokį, absoliučiai kreivą šleivą ir kvailą priešą? Aišku jei žiūrėti į mus tai mum kaip tik daugiau šansų išlikti jei tos raketos užsikurs ir nors kažkur nuskris, čia netgi tikiuosi jog jos nėra stipriai prastesnės būklės nei Irano.