Jis prisiekia. „Niekada neužpulsiu Ukrainos ir neokupuosiu Krymo.“ Vaizdo įrašas muša rekordus  (3)

„Sunku patikėti.“



© Proekt (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=8cBxPLpn_s0

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tinkle plinta senas vaizdo įrašas su Putinu, kuriame jis prisiekia, kad niekada neužpuls Ukrainos ir neokupuos Krymo.

Iš principo aišku, iš kur kyla sąmokslo teorija, kad tikrasis Putinas mirė, o jo vietą užėmė antrininkas. Iš tiesų, sunku patikėti, kad vaizdo įraše esantis asmuo ir būtybė, kuri dabar yra Rusijos viršūnėje, yra vienas ir tas pats asmuo.

Įdomu, kad Putinas čia ne šiaip sau nušviečia kažkokį vienaskiemenį atsakymą, kaip „Ukrainos nepulsiu“, bet įtikinamai paaiškina, kodėl to daryti jokiu būdu negalima. Jis pateikia racionalių argumentų, dėl kurių dabar žmonės siunčiami į kalėjimą Rusijoje. Akivaizdu, kad jis tikrai tikėjo tuo, ką sakė. Dabar jis yra visiškai kitas žmogus.

[Kuponas+EU] Mažiausia kaina istorijoje! Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
4

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Sąmokslo teorijomis apie antrininkus netikiu, bet neabejoju, kad Putinas tiesiog išprotėjo. Ir dėl šios priežasties derybos su Putinu neturi prasmės. Nėra prasmės su juo derėtis ne todėl, kad ukrainiečiai nenori taikos. Bet vien dėl to, kad su Putinu susitarti neįmanoma. Turime įrodymą, kad nė vienu Putino žodžiu negalime tikėti. Šiandien jis lygiai taip pat įtikinamai jums kalbės vieną dalyką, o rytoj vėl nubrauks visus susitarimus ir atsisakys visko, kas buvo pasakyta ir pasirašyta anksčiau.

 

Šaltinis

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(137)
(9)
(128)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)

Susijusios žymos: