Pirmą kartą per 50 metų! Istorinė misija. Į Mėnulį išskrido naujausia JAV raketa (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-01-08 12:37
Mldc Amerikonai, ekonomiškai ir techniškai galingi, bet politinėje krizėje.
Magnus 2024-01-08 14:45
Įdomu kodėl taip ilgai dels iki nusileidimo? tik po 46dienų..
kionig 2024-01-08 15:24
Pas juos ten ir daugiau krizių yra.. Ko gi ne galingi, kai biudžetas karybai yra didžiausias visame pasaulyje, bet amerikonų vaikai negali turi nemokamo maitinimo mokyklose, dabar yra įteisinamas kai kuriose valstijose nepilnamečių vaikų darbas praktiškai be jokio atlygio, niekaip amerikonsai nesugeba susitvarkyti masinių šaudynių mokyklose, narkotos fentanilio krizė yra irgi didžiulė, taip visokie nusikaltimai iš neapykantos, rasizmo, požiūrio ir t. t. Nesugeba sutvarkyti policijos brutalumo, kai įteisinti psichopatai gali šaudyti žmones, ar tiesiog žmogų numarinti jam ant kaklo užsisėdus su keliu.. Aj pala, apie gydymą iš viso nekalbu.. Kai jie negali turėti apmokamų atostogų ir t. t. Malačiai tie amerikonsai, žinoma, malačiai, bet nėra jie idealiausi, ir tą jie patys puikiai supranta atsikraustę į ES. P. S. Be kita ko, taip - Silicio slėnis, NASA yra jų pasididžiavimas.
Pumper 2024-01-08 15:41
Bidenas bandė duoti pinigų iš federalinio biudžeto raudom valstijom, kad duotų nemokamą maitinimą mokiniam, bet GQP specialiai atsisakė, pinigų, nes, matai, mokiniai ir taip per stori, tai pabadauti bus į naudą. Raudonos valstijos nenori kelti MMA, už kurį dabar nenori žmonės dirbti, todėl pigios darbo jėgos užkamšymui (imigrantų tai irgi nenori), siunčia vaikus į mėsines dirbti. Raudoniem ir ginklai svarbiau už tuos įdarbintus vaikus, todėl niekad nebus normalios ginklų kontrolės. Metai irgi raudoniem dievai, nebent anie netyčia neleidžia įvykdyti perversmo, tai tada tuos pačius mentus uždaužo negyvai su gesintuvu. Už gydymą ir taip moka 2x daugiau nei kita brangiausia valstybė, bet gi raudonų propagandos įtikinti idiotai įsitikinę, kad mokėti milijardus privačiam draudimui, kuris paskui atsisako sumokėti už gydymą, ar išlaikyti pelno siekiančias ligonines yra geriau, nei baisusis komunizmas su valstybiniu sveikatos draudimu.
gytis13 2024-01-08 17:16
Aš tai labai negailiu to stambaus negro kuris pasipriešino policijai ir šventuoju tapo.
Pumper 2024-01-08 17:26
Aha, pasipriešino, kai jį su už nugaros surakintom rankom specialiai iš mentų mašinos ištraukė. Toks įdomus pasipriešinimas.