Kosminis skydas. Argentinos dydžio. Planuoja uždengti Žemę milžinišku skėčiu. Kam to reikia

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Giedriax 2024-02-06 19:28
Tai planuoja gelbėti planetą ar ne? Straipsnio autoriau, apsispręsk Kad ir kaip ten bebūtų, tokį "skėtį" galima būtų panaudoti kaip tam tikrą ginklą - uždengei priešišką valstybę nuo saulės - ir bus visada naktis, neaugs augalai, nebus kuo maitinti gyvūnų, prasidės atmosferinės anomalijos, ateis ekonominė krizė, prasidės sukilimai ir dar daug ko gali atsitikti. O kaip žinome - Izraelis priešų turi nemažai, tad gelbėti planetos klimatą jam yra ne pati svarbiausia užduotis
kestutisz 2024-02-06 20:55
Net jei resursų kiekis būtų begalinis, techninės priemonės irgi - tą būtų galima daryti tik su 100% tinių visų sutikimu, ir aš būčiau tas plokščiažemis kuris sakyčiau - ne. Užtenka jau pandemijos valdymo sekspertų. Pasitreniruokit pirma ant kokios Veneros ar Marso, įsikurkit ten, tada žiūrėsim.
IceBullet 2024-02-07 12:18
o kam toks didelis? Kuo arciau Saules, tuo didesni seseli mestu. Tik tada jau neisnaudosi L1 tasko jo kybojimui. Reiktu energijos nuolat islaikyti reikiamoje vietoje.
vardasas 2024-02-07 12:46
Elementariai bandant paaiskinti paimk zemes dydzio skyda ir uzdenk salia zemes ir tapati pabandyk padaryti priepat saules su tokiupat dydzio skydu.
bahuriux 2024-02-07 15:00
Nesuprantu ką nori pasakyti, daugiau ar mažiau gaus žemė energijos iš saulės tolinant link saulės tą skydą. Jūs turbūt darot prielaidą, kad saulė yra taškelis danguje ar ne? Dabar mano aiškinimas, kadangi saulės diametras yra daug daug kartų didesnis už žemės, toks žemės dydžio skydas, nelabai net turėtu įtakos jei būtu arti saulės. O arti žemės turėtu arti 100% energijos gesinimą. Ledynmečiui sukelti pakaktu vos keliais procentais sumažinti saulės energiją.