„Neturime nė vieno šaltinio.“ Smūgis NSO gerbėjams  ()

„Mintis, kad vyriausybė saugotų kažką panašaus į šią paslaptį...“


Radioteleskopai
Radioteleskopai
© Hajor, CC BY-SA 2.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:USA.NM.VeryLargeArray.02.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paskelbtame pareiškime SETI instituto direktorius Billas Diamondas atmetė spėliones apie ateivių technologijų egzistavimą, sakydamas, kad nėra patikimų įrodymų, patvirtinančių tokius teiginius.

Kalbėdamas su „Space.com“, B. Diamondas pažymėjo, jog trūksta pagrįstų įrodymų, susijusių su ateivių technologijų pasireiškimu, o tai buvo smūgis NSO entuziastams, kurie tikėjosi patvirtinimo per naujausius JAV Kongreso surengtus viešus NSO liudijimus.

„Neturime nei vieno patikimo šaltinio, kuris rodytų ateivių technologijų buvimą mūsų padangėje. Ir tai niekada neįvyko. Mintis, kad vyriausybė saugotų kažką panašaus į šią paslaptį, yra tiesiog absurdiška. Tam nėra jokios motyvacijos“, – pažymėjo B. Diamondas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, žaidimų kėdės su masažo funkcija, 3D spausdintuvai, lituoklio antgaliai, masažuokliai ir uodų gaudyklės (Video)
3052 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-15

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW08C“ - pripučia SUP irklentė

2) „Douxlife GC-RC03“ - žaidimų kėdė su masažo funkcija

3) „Artillery SW X4 Pro“ - 3D spausdintuvas

4) „Drillpro“ - 10 vnt. T12 tipo lituoklio antgalių rinkinys

5) „KONKA A1-8D“ daugiafunkcis giluminių raumenų masažuoklis

6) „AGSIVO BG-009“ - uodų lempa-gaudyklė

Išsamiau

Demaskuodamas nežemiškų technologijų naudojimą Žemėje, B. Diamondas išreiškė savo optimizmą, ieškant gyventi tinkamų egzoplanetų už mūsų Saulės sistemos ribų. Atkreipdamas dėmesį į didžiulį planetų skaičių gyvenamojoje žvaigždžių zonoje, jis pabrėžė tikimybę atrasti gyvybę už Žemės ribų.

„Kalbant statistiškai, kiekviena dangaus žvaigždė turi vieną ar daugiau planetų. Tai reiškia, kad vien mūsų galaktikoje yra dešimtys milijardų potencialiai tinkamų gyventi pasaulių. Todėl statistinė tikimybė, kad Visatoje esame vieni, yra lygi nuliui. Žinoma, gyvybė už Žemės egzistuoja!“, – pažymėjo B. Diamondas.

 

Nepaisant naujausių Pentagono pranešimų, jog nėra įrodymų, kad Žemėje lankytųsi protinga tarpžvaigždinė gyvybė, susidomėjimas nežemiškų reiškinių atskleidimu išlieka didelis. Kongreso narys Timas Burchetas apkaltino federalinę vyriausybę slepiant informaciją apie ateivius, pakartodamas NSO entuziastų išsakytus teiginius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(3)
(3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: