Tik atrodo mieli. Įvardintas pats pavojingiausias žudikas Žemėje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

gytis13 2023-12-16 10:42
O man atrodo kad katės daugiau elgetos negu žudikės. Tokia išvada peršasi matant valkataujančių kačių elgesį, kurios gudros ir nebijo žmonių, gailestingos moteriškės jas maitina ryte vakare ir medžioti jos net negalvoja. O ir naminė katė gyvendama lauke bet šeriama kasdien gana retai ką nors pasigauna ir parneša šeimininkui pasigirti.
qrad 2023-12-16 11:43
Aš kaip augindamas kates ilgą laiką, galiu pasakyti, kad katės yra vienas iš tų gyvūnų, kurios medžioja vien tik, dėl pramogos. Gali šerti nešėres tų kačių, jos vis tiek eis medžioti, nes toks jų instiktas. Dažnai prie savo namo durų randu papjautų žiurkių ir paukščių, ir kas svarbiausia, kad jų net nevalgo.
mixed 2023-12-17 17:38
tai gi seimininkui parnesa pavalgyti atsidekodamos uz maista
immortallt 2023-12-18 10:39
Pas mane prie namų laukinių kačių gyvena, kurios tomis pelėmis ir paukščiukais minta. Jei yra maisto likučių - tikrai neatsisako, nes nereikia medžioti. Bet lygiai taip pat esu radęs sumedžiotą peliuką ar paukščiuką net nepradėtą ėst. Niekas tų kačių negaudo ir nekastruoja, nes aplink laukai, kuriuose pilna pelių. Net ežiuką esu matęs su pele nasruose, kiek pas mus tų pelių yra. Taip pat yra ir sakalų, naktį man rodos ir pelėdą medžiojant mačiau (daugiau nežinau kas naktį galėtų taip į lauką nusileisti). Ne kartą net per namų langą teko matyti kaip per veją palei kraštą bėga pelė, ar pro namo langus palei sieną bėga pelės. Taip kad katės medžioja, ir nebūtinai dėl maisto. Ir medžioja labai labai daug. Kai verkia dėl vėjo jėgainių, tai net gaminant 1000% dabartinio elektros poreikio vėjo ir saulės jėgainėse, net nepriartės prie kačių išgaudomo paukščių kiekio.
Xdmin 2023-12-18 15:07
Paukstis pauksciui nelygu, vejo jegaines ne zvirblius dauzo, o retesnius paukscius - ereliai, sakalai, vanagai...