„Šios 6 respublikos gali sugriauti Rusiją. Būtų visiškas žlugimas“  (3)

Ekspertas išvardijo regionus, kurie išdrįstų pasipriešinti Maskvai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip sugriauti Rusiją? Rimti pokyčiai Rusijoje galimi tik tuo atveju, jei subjektai virs nepriklausomomis suvereniomis respublikomis. Kalbame apie procesus, panašius į tuos, kurie vyko žlugus SSRS. Niekas kitas neprives prie pokyčių Rusijos Federacijoje.

Tai pareiškė karo ekspertas Romanas Svitanas.

Interviu metu „Glavred“ jis sakė, kad permainų smagratis Rusijoje prasidės tik tuo atveju, jei regionai norės tapti nepriklausomais dariniais. Pavyzdžiui, nacionalinės respublikos nuspręs imtis pakeitimų.

„Tą gali padaryti tik šios 6 respublikos. Tai vienintelis būdas. Tik vidiniai procesai (gali lemti pokyčius – Red.) dėl kai kurių Rusijos Federacijos respublikų: Ičkerijos, Ingušijos, Tatarstano, Buriatijos, Jakutijos, Baškirijos“, – mano Svitanas.

 

Jis taip pat pridūrė, kad toks scenarijus suponuoja įvykius, panašius į SSRS žlugimą. Daugiau niekas neprives prie pokyčių Rusijos Federacijoje.

„Kalbame apie tuos pačius procesus, kaip ir Sovietų Sąjungos žlugimo metu. Niekas kitas nepaskatins Rusijos imtis rimtų pokyčių. Tik tai“, – pabrėžė Svitanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(3)
(61)

Komentarai (3)