Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
mixed 2023-09-12 15:33
nu ir durniai, cukrus tai anglevandeniai tokie patys kaip ir makaronai arba kitaip gaminiai is kvieciu, ir dar daug kitu produktu..
punktyras 2023-09-12 18:02
Cukrus nėra tas pats, kas angliavandeniai. Svarbu ne sudėtis (gliukozės bazės ir ten ir ten), o struktūra. Ji lemia glikemijos indeksą, kuris ir lemia produkto „kenksmingumą“.
Magnus 2023-09-12 18:16
Kokia esmė šito straipsnio?
Kažkas bandė nevalgyti cukraus 4sav, daug gerų pokyčių nepatyrė, porą kartų jautėsi blogiau, grįžo prie cukraus.
Neva cukrus gerai? Ir nebandykit jo atsisakyti?
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
„Pradėjo smarkiau plakti širdis, pykino.“ Dieta „be cukraus“ visą mėnesį. Skelbiama, kuo tai baigėsi