Gerkite tai kiekvieną dieną. Poveikis įspūdingas. Nukris svoris ir pasirūpinsite širdimi

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2024-09-01 22:32
Padeda kai kyla rūgštys. Bet galiausiai tam reikalui "pritaikiau" greipfrutą.
Hmz 2024-09-02 00:12
"Be pagrindinės veikliosios medžiagos acto rūgšties, obuolių sidro acte taip pat yra (bullshit skipped) Būtent dėl ​​šių ingredientų obuolių sidro actas turi savo sveikatą stiprinančių savybių." Su sąlyga, kad gersite obuolių actą stiklinėmis. Sykiu tai padės užsidirbti Darvino premiją ir papulti į žiniasklaidos puslapius.
HardAxe 2024-09-02 09:40
Pastebėta, kad tokia acto rūgštis organizmui kenkia, nes ji, iš virškinamojo trakto patekusi į kraują, ardo raudonuosius kraujo kūnelius – eritrocitus. Dėl šių nei- giamų priežasčių kraujas nebegali tinkamai pernešti deguonį, todėl sutrinka žmonių smegenų ir vidaus organų veikla. Kita acto blogybė – jis gali sukelti vėžį, nes vėžinės ląstelės dauginasi kaip tik rūgščioje terpėje. Taip pat šio produkto apskritai nerei- kėtų vartoti, jei sergate skrandžio ar dvylikapirštės žarnos opalige, gastri- tu, lėtiniu ar ūminiu hepatitu, inkstų ir šlapimo takų akmenlige bei turint šlapimo rūgšties druskų apytakos sutrikimų. Be to, actas gali pakenkti dantų emaliui, pažeisti skrandžio gleivinę, ypač jei jis vartojamas nevalgius. Medikai nerekomenduoja vaikams dažnai duoti pagaminto maisto su įprastine acto rūgštimi, nes tai skatina mažakraujystę. Be visų minėtų blogybių, dar buvo pastebėta, kad išsiskyrę acto rūgšties garai dirgina akis ir nosies gleivinę, gali sukelti perštėjimą gerklėje. Nesenai atlikti tyrimai parodė, kad actas labai pavojingas kartu su etilo alkoholiu. Todėl nevaišinkite svečių marinatais arba actu pagardintais valgiais kartu su alkoholiniais gėri- mais. Beje, pasak tyrėjų, dėl stipraus poveikio odai acto rūgštį naudoti išo- riškai taip pat reikėtų itin atsargiai, Acto rūgštį žmonės naudoja ir vartoja daugiau nei 10 tūkst. metų. Ji taikoma ne tik pramonėje, bet ir maisto gamyboje. Deja, „klasikinė“ acto rūgštis yra ne tik puikus konservantas bei dezinfektantas, bet gali ir pakenkti sveikatai, todėl geriau rinktis kitas jos formas. rekomenduotina tik labai atskiestą. https://www.researchgate.net/publicatio ... organizmui
Hmz 2024-09-02 14:13
Įdomiausia, kad šitą glupstwą rašo ne kokia nors nuobodžiaujanti poniutė iš grožio salono, o cielas teismo medicinos ekspertas - atseit, čiuvas, kuris kaip ir turėtų būti išmokęs chemiją ir gebantis suprasti maisto produktų sudėtis.