LSD - daugiau naudos, nei žalos?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

nondescript 2013-09-17 15:30
Seniau ir aš taip galvojau, bet pažįstu žmonių, kuriems vieną kartą pabandžious prasidėjo HPPD (Hallucinogen persisting perception disorder) ir tęsiasi iki šiol.
Shanti 2013-09-17 16:10
Tu vadini tai HPPD as tai vadinu, kad samone atrado nauja pasibuvimo vieta ir kartais ten savo noru apsilanko galima daug daugiau tokiu vietu rast. Reference: Kastanedos suvokimo tasko pozicijos keitimo technikos Ir is tikruju gerai, kad yra zmoniu, kurie nebijo islyst is savo dezuciu ir pamatyt daugiau
Moribus 2013-09-17 16:12
wut?
CiukCia 2013-09-17 16:26
Narkosa?
krakalas 2013-09-17 16:44
Kazkada univere pasakojo kaip darė tyrimus ant savanorių su LSD, didėlm dozėm (kur haliunkės trunka dienom-savaitėm). Tai iš esmės pakeisdavo žmogaus charakterį visam laikui, atsirasdavo naujų įpročių (pvz smuklmeniškumas arba pedantiškumas), nebegalėdavo ilgesniam laikui susikaupti. Tačiau potyriai kokius jie apibūdino tai pavydėtini.
blizzard 2013-09-17 17:06
Pats LSD išradėjas yra pasakęs, kad tiem kurie nori nepakartojamų potyriu LSD nereikia, reikia tik išeiti iš namų, nueiti į gamtą pabūti su savim ramybėje.. yra čia kažkur įkelta jo intervių ir ten puikiai patys galit paskaityti.. matau, kad liaudis nesupranta vieno dalyko, kad nuodas nebūtinai reiškia neigiamą poveikį, šios medžiagos taip pat yra nuodai, nors ir sukelia teigiamus jausmus, bet bet kokia priemonė ar medžiaga, kuri priverčia organizmą veikti ne taip kaip priklauso ir kuri atpalaiduoja iki tokio lygio, kad nebesugebi savęs pilnai valdyti yra nuodas.. ir pagaliau reikia tą suprast..
chui paryši 2013-09-17 17:14
Norėčiau, kad LT gydidami nuo alkoholizmo duotu LSD nušaučiau du zuikius vienu šūviu. Vis dėlto antrasis bus nušautas anksčiau ar vėliau.
nondescript 2013-09-17 17:52
Ok, bet kai tai vyksta prieš tavo valią gali trukdyti atlikti kasdienius darbus. Nuo realybės vistiek niekur nepabėgsi.
VanaVara 2013-09-17 18:26
Atsipalaidavimo ir savęs kontroliavimo lygis (kaip tu sakai) priklauso nuo dozės, kaip ir su alkoholiu, viską reikia daryti su protu ir nereiks skraidyti nuo stogų... Mano galva, LSD tik instrumentas, kaip paprastas virtuvinis peilis --- gali juo subadyti žmogų, gali suraikyti duoną, viskas priklauso nuo tavęs. Jeigu tau netinka, negali savo proto sukontroliuot --- pliumpink alų ir eik žiūrėt kašės, nebus problemų. Bet neburbuliuok, kas nuodai, o kas vaistai, nes skirtumas tarp pastarųjų yra tik suvartotas kiekis.
blizzard 2013-09-17 18:48
Na matai, sveiki žmonės vaistų nevartoja Neįmanoma, nes nebandot, kaip gali būt įmanoma, kai nėra bandoma to daryt? Viskas paprasčiau nei įsivaizduoji. p.s. o tai kai būni neblaivus, tai čia vadinasi ramybė su savim? šmaikštuoliai..
nondescript 2013-09-17 19:38
Man, kaip kapitalistinės sistemos individui, tai padeda pajusti kultūra ir menas, galiu pasileisti Bethoveno 9 simfoniją ir mano mintys nuplauks kartu su ja, galbūt trūksta kūrybiškumo jei tenka griebtis kitokių priemonių? Tiesa sakant nežinau, kaip veikia LSD, galbūt būtų ir visai idomu sužinoti, jei nebijočiau šalutinio poveikio, bet kiek bandžiau 420, labai nusivyliau poveikiu, kuris skatina abejingumą ir visišką neveiklumą plius derealizacija, sėdi kaip durnius ir kikeni - ar čia ta "ramybė su savimi" apie kurią šnekat?
Niemand 2013-09-17 21:22
Higher doses often cause intense and fundamental distortions of sensory perception such as synaesthesia, the experience of additional spatial or temporal dimensions, and temporary dissociation. LSD ne stimuliantas, kaip žolė, ne depresantas, kaip alkoholis. Tai absoliučiai kita kategorija preparatų, kurie laikinai "numuša" smegenų semantiką žemame lygyje, t.y. leidžia mąstyti taip, kad "blaivas" negalėtum dėl pasąmonės struktūrų. Ir tai vienintelis narkotikas, kurio prieš mirtį norėčiau pabandyti. LSD psichinių sutrikimų nesukelia, bet gali išprovokuoti, jei žmogaus jau turi atitinkamą polinkį, bet kol kas dar nenoriu daryti išbandymo savo stogo atsparumui
blizzard 2013-09-17 21:28
Ne mastyt.. masto žmogus tada, kai būna sąmoningas tą daryt, o ne tada kai bando atskirt ar čia kopūstas ar raudona.. Vienu žodžiu, pavirsk daržovėmis bent trumpam, kad galėtume suprast gyvenimo prasmę.. p.s. nueikit kada į durnyną, pamatysit ką reiškia būt daržove, kai kurie iš tų individų primena narkomanus , pastoviai žiūri į niekur ir kažką mato, visai kitaip suvokia pasauli ir t.t.
nondescript 2013-09-17 22:47
Žodžiu, mane migdomieji taip pat veikdavo, kai išgėręs neidavau miegot o šiaip tai HPPD nepriklauso nuo psichikos atsparumo, tiesiog daugumai jis pasireiškia ir gali testis laaaabai ilgai - vaizdas mirga (visual snow), lagina (afterimages), matai aureoles aplink šviesas (halos ir starbursts), akys bijo šviesos (photophobia), jautiesi įkalintas savo galvoje (brain fog) ir t.t. Nieko mirtinai pavojingo, bet sakė užknisa.
Shanti 2013-09-17 23:21
Jei pasirinkai sokti i "rabbit hole", tai kaip tai gali buti pries tavo valia? Is kur tokia iliuzija, kad nieko nevartojant viskas buna pagal tavo valia? Juk taip lengva ismusti zmogu is veziu - pagasdinti, pagrasinti, primeluoti, paciam isisukti i depresines mintis, persivalgyti. Ir kas tada? Valia ar ne valia, vistiek tenka laukti kol viskas atsistatys i vezes. Tas pats ir su LSD. Faktas tas kad jus visi pastoviai tripinat. Liudna zinia ta, kad dazniausiai isisukat i viena mastymo sablona ir jame sukates be galo be krasto... Dar smagu skaityt apie bailiukus, kurie prisiskaito apie tuos, kurie menesius tripina neisivaizduoju kur reiktu gauti tokias dozes.. Turbut reikia buti dyleriu ir netycia ispilt visa buteliuka sau i burna kazkaip... O apie mirti tai tikrai gera ideja. Pats svarstau senatvej pries mirti arba mirtina doze LSD arba mirtina doze heroino. Vistiek tada jau nieko neber ka prarast
VanaVara 2013-09-17 23:40
Sakyk iš kur tas tavo primityvizmas? Kas čia šitoj diskusijoj kalbėjo apie gyvenimo prasmės paieškas? Nei klausydamas Bethoveno nei vartotadamas LSD gyvenimo prasmės tu nesurasi... O straipsnis beje taip pat ne apie filosofiją, o apie LSD prevencinį paveikį gydant alkoholizmą, taip kad nenukrypkim į lankas;)
Putulis 2013-09-18 00:30
Gal truputį ne į temą, bet lyginant su anksčiau buvusiais keliais straipsniais apie marichuaną ir po jų sekančiais komentarais, tai kažkaip tie, kurie "prijaučia" LSD daug konstruktyviau ir aiškiau dėsto savo mintis, negu ten tie, ginantys žolytę Čia tiesiog šiaip, toks pastebėjimas
nondescript 2013-09-18 08:17
Na nežinau, bet daugumą žmonių veikia vienodai, stounas ir tiek, vėlgi nelyginu, bet sakau, kad poveikis dažnai labai buna išgiriamas, o kai pabandai šnipštas.
marcaz 2013-09-18 08:31
Vakar kaip tik ziurejau senoka filma su Melu Gibsonu - "Conspiracy Theory", tai Mel'as ten gerai suvaidino "ramybeje prisibuvusi" asmeni )
marcaz 2013-09-18 08:35
Esi lengvai pelenkiamas. Todel atsargiau su "bandymais". Apsukrus pardavejas ir suda gali girti/prastumti. Vertink kritiskiau, ka tau sako, o ypac, kai bando kazka iteigti..