LSD - daugiau naudos, nei žalos?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Niemand 2013-09-19 10:42
Jei tiksliai - tai antidepresantas. Tiesiog daugelis nežino, kas tas tokio, todėl paprasčiau daryti techninę klaidą vadinant stimuliantu.
Niemand 2013-09-19 10:45
Kaip tyčia iš žymių fizikų būtent Faynman'as eksperimentavo būtent su LSD ir ne tik
marcaz 2013-09-19 10:50
Cia yra 9 piesiniai zmogaus paveikto LSD, tam tikrais laiko momentais http://imgur.com/a/Cj5wq#0 Is komentaru skaidrese, susidaro ispudis, kad neviskas gaunasi relaybeje taip kaip jam tuo metu atrodo
vyge 2013-09-19 11:10
marcaz gera nuoroda man tai 6 piešinys turbūt labiausiai patiko dar 8 toks savotiškas :D
nondescript 2013-09-19 11:12
Marichuana niekada nebuvo naudojama, kaip antidepresantas, ji besąlygiškai nepakels nuotaikos, kaip tai daro amfetaminas, jei nuotaika bloga, tai parūkius gali būti dar blogesnė, apskritai sakyčiau, kad tai labai silpnas haliucinogenas, gal dar truputį turi raminantį poveikį.
kionig 2013-09-19 11:22
Labai teisingi žodžiai! +10 Tegu kiekvienas čia rašantis lsd'ūšniškas ir žolininkas įsakala į savo smegeninę.
Niemand 2013-09-19 12:34
Farmakologijai vienodai šviečia, ką tu sakytum... 1. Antidepresantai nepakelia nuotaikos buitine prasme, pabandyk diazepamo įkalti, įsitikinsi pats. 2. Metamfetaminas nėra antidepresantas, tai stimuliantas tikrąja šio termino prasme. Kartais metamfetaminą dar vadina superkofeinu. 3. Marichuana ir jos pagrindu padaryti vaistai, pvz., Dronabinol, nebuvo vartojama kaip antidepresantas dėl to, kad jos poveikis šiuo aspektu per trumpas ir per silpnas. Bet tai nepaneigia, kad marichuana (THC) iš esmės yra antidepresantas. Žr. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20332000 . Nors iš kitos pusės JAV pačią marichuaną išrašinėja iš esmės būtent kaip lengvą antidepresantą vėžininkams.
nondescript 2013-09-19 13:40
Diazepamas trankviliantas, o ne antidepresantas, aišku su sąvokom čia galima čia žaisti kaip nori, bet dalis antidepresantų yra stimuliantai (nemaišyk su nuotaikos stabilizatoriais, tai yra visai atskira vaistų grupė) todėl amfetaminą seniau naudojo gydant depresija ir dabar kai kuriuose vaistuose yra jo sudėtinių dalių (simpatomimetikai), o dėl marichuanos, vėlgio kaip pažiūrėsi... jei žmogus neturi jėgų išlipt iš lovos ir motyvacijos gyvent, tai parūkius tikrai nieks nepasikeis... o šiaip jei nervams nuramint tai gal ir padeda tam kartui.
Gabrielius-s 2013-10-10 09:44
Ash ir pats savaji alkoholizma apgydzhiau shiuo budu.. Vienintele tikroji LSD terapijos gresme yra medzhiagos nelegalumas: kriminaliniai "vaisto" platinimo budai ne tik "velka" atsakomybe uzh neteisetu veiksmu remima, bet ir neuzhtikrina produkto kokybes.. O dabar pagalvokit ar pravartu valstybes aparatui pavaldzhiam alkoholio industrijos gigantu, atsisakyti PAJAMU parduodant milijonus litru "nuodu", kuriu deka ne tik lengviau manipuliuoti piliechiu nuomone, bet ir puikiai pavyksta sumazhinti ISHLAIDU pensijinems ishmokoms apimti, ir atsakymas KODEL MES NEMATOME ir NEMATYSIME shio preparato vaistiniu lentynose taps toks pat ryshkus kaip ir gydantis LSD potencialas.
Vuddy 2016-04-19 10:54
Nondescript... tu ir tavo anecdotal evidence ir strawman argumentai. As nuo 15 metu iki 22 buvau apsuptas zmoniu, vartojanciu ir pats vartojau. Ir nemaciau nei vieno isntu keliu simtu zmoniu, kuriam butu atsitike tai. Ir manes nepaliete. Kaip statistika rodo - milijonai, desimtys milijonu zmoniu aplink pasauli vartoja. Ir tik mazyte, maziausia kruopelyte is tu zmoniu truputi nukencia. Bet nepamirskim ir kitu faktoriu. Nepamirskim to, kad ne visi vienodi esam. Kur vieni trippina, kiti dar alkoholiu ar kokiu kitu sudu sumaiso. Kur vieni tripina gamtoje, savo sodybose, prie lauzo ir po zvaigzdetu dangum, kiti tai daro butuose, tusuose, tarp zmoniu kuriu gerai nepazysta ir kuriais nepasitiki. Ir svarbiausia nepamirskim, kad ne visu smegenys vienodi, del to ir matome, kai vieni isgere supranta, kad yra girti ir buna ramus ir eina miegot, kiti eina mustis, seda uz vairo arba papjauna kaimyna. Lygiai tas pats cia - vieni suvalgys ir klausys pink floyd atsigule po dangum ant pievos, o kiti bus tiesiog silpnavaliai durniai ir soks pro langa.
Vuddy 2016-04-19 11:08
O apie realybe kas cia sneka, isvis patyliu. LSD sujungia veikima tarp vietu smegenyse kurios siaip kartu neveikia. Ir jei kas nors domites mokslu, psichologija, neurobiologija ir panasiai, turejot nekarta skaityt, kad realybe yra tik tokia, kokoa musu smegenys leidzia mum matyt. Smegenys yra filtras informacijai apdorot. Realybe daznai keiciasi, kaip nup plokscios zemes perejom prie apvalios. Kvantine fizika velgi naujus horizonus atveria i nauja, dar neistirta realybe. Mes visi matom tik tiek, kiek musu smegenys leidzia mum matyt. Jeigu mes sugebame sukurti pvz infrared bangas, kuriu musu akys nemato, bet turim prietaisus kurie juos mato, tai irgi smegenu filtracijos padarinys. Delfinu smegenys jiem suteikia sonar vision "Oceanic dolphins have retained the basic senses of vision, hearing, taste and touch, but smell has been abandoned. ... for the dolphin's echolocation sense, sometimes called its active sonarsystem, ..." viskas, ju realybe kitokia, jie neisivaidzuoja kas tai yra skonis, nes ju smegenys jiem to neleidzia isivaizduot. Taip, kad nesisvaistykit tuo zodziu, lyg tai butu universalu. Tai yra tik tiek, kiek jusu smegenys jum leidzia. Ir taip, po lsd pavartojimo, kai smegenu regionai, kurie nekontaktavo pries tai pradeda veikt kartu, jus matote jusu vadinamas iliuzijas - arba kita realybe, kuria jusu smegenys jum leidzia.