Mirštantys COVID-19 pacientai maldauja vakcinos – tačiau gydytojai sako, kad jau per vėlu: 96 proc. mirusių buvo neskiepyti (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vytautas50 2021-08-09 17:10
raptor 2021-08-09 17:10
"Visi G pasai nustos galioti, kai baigsis pandemija." - O sancta simplicitas! Jeigu jiems leisi pandemija niekada nesibaigs, o vat tavo teisės ir laisvės gali. Tik paskui jų taip paprastai neatsiimsi.
HardAxe 2021-08-09 17:12
galbūt esmė panaši, kaip su savavaldžiais automobiliais. Net jeigu jie darys 20x mažiau avarijų, bus labai daug burnojančių. Mol kas bus kai robotas padarys avariją ir mane nužudys? Rizika lieka, bet nėra ką kaltinti, negi kompą kaltinsi? Toks nesuvokiamybės jausmas ateina žmogui. Tikrai yra nenorinčių atsiduoti į roboto rankas, kuris dar ir nužudyti gali. Matau identišką situaciją su vakcina. Susirgsi, numirs artimasis ar liks komplikacijų. Na šit happens. Ne pirmam taip, pandemija daug nušienavo. Bet jei pasiskiepysi ir kažkas atsitiks? Toks jausmas, kad šito galėjai lengvai išvengti, viskas būtų gerai jei ne tas kvailas skiepas... Automobilis dar dar, o skiepas - juk susileidi ir iškart pradeda veikti. Dar toks rekomendacijos pasėdėt 10min vietoj, gal netyčia griūsi žemėn? O dar tarnaitės dienoraštis (turbūt vienas iš pagrindinių šaltinių susijusių su ilgalaikio poveikio baime). Galiausiai turim ką turim. O tai koks tas idealus nesiskiepyjančio piliečio planas? Niekas nesiskiepyja, suvaržymų neįvedinėjam. Kyla užkrėtimai, suvaržymų neįvedam, bet likęs pasaulis mus izoliuoja. Tai kam tada izoliuoti visą šalį, jeigu galima izoliuoti tik tam tikrą gyventojų grupę? Tai bent jau leidžia žmonėm rinktis nori jie tų ribojimų ar ne. Tiem, kas serga ribojimai visvien bus, vienu ar kitu lygiu.
Benediktas 2021-08-09 17:14
Tai tamstos interesai būtų apginti, jei prašytume ES nuimti sankcijas Lukošenkai, kad nesiųstų mums imigrantų? Čia būtų teisingas, toli siekiantis problemos sprendimas?
Benediktas 2021-08-09 17:19
Matau, tau irgi dar vis sunku apsipręsti, gerai skiepai, ar ne
vytautas50 2021-08-09 17:27
HardAxe 2021-08-09 17:30
2m griovį ir minų lauką palei sieną. Būtų jau seniai atsipirkęs. Dabar tai šernaligė, tai cigaretės, tai emigrantai šliaužia. Aš programuotojas, ne biologas. Pažiūrėjęs į skaičius nematau ką ten spręsti. Labiau bandau suprasti ko čia žmonės bijo tų skiepų. Či kaip ir 5g bijojo, dabar praėjo ta 5G mada kai realiai antenos atsirado.
Benediktas 2021-08-09 17:36
Ką reiškia menamomis?
vytautas50 2021-08-09 17:38
Benediktas 2021-08-09 17:41
Siena tai taip, turėjo seniai būti įrengta ir prižiūrima
HardAxe 2021-08-09 17:50
Turbūt nelabai rasi šalies, kurioj žmonės prie valdžios nepažiūrėtų ir savo interesų, pareigas eidami. Problemos prasideda, kai jie žiūrėdami savo interesų pamiršta, kad dar ir darbą kartais reikia padaryti. Mes, deja, buvom labai ilgai treniruojami taip elgtis, būtų naivu, kad per dieną viskas susitvarkys. Bet situacija gerėja (tikiuosi?).
vytautas50 2021-08-09 18:31
Benediktas 2021-08-09 18:39
Sena mintis: laisvė turi savo kainą ir dėl jos visada reikia kovoti, niekas neduoda už dyką.
HardAxe 2021-08-09 18:50
vytautas50 2021-08-09 19:04
Transhuman 2021-08-09 23:26
Na tikrai įdomi tema. Praktiškai visi aktyvesni ir net mažiau aktyvesni nariai iš T.lt susirinko šioje temoje pasireikšti.
HardAxe 2021-08-10 00:01
blogai ten buvo. Turiu labai daug kolegų ten gyvenančių. Bet pas mus taip blogai nelabai gali būt. Kitos sanitarinės, ekonominės ir kultūrinės sąlygos. Ne tas gyventojų tankis ir nėra daug tokių žmonių, kurie neišėję dirbti į gatvę savaitei nepramaitintų savo šeimos.
vytautas50 2021-08-10 00:08
AAA000 2021-08-10 02:10
tu esmes nesupranti valdymo sakai medicininis klausimas? sakykim as pasiskiepijes. kodel as turiu issiiminet ta "galimybiu pasa" aplamai? ir kazkam rodyt? o cia panasu rodyt reikes vos ne ant kiekvieno kampo. man pofig - kad jis man nekainuoja. procedura prievartine. taigi - kaip cia mane asmeniskai skatina tas "galimybiu pasas" pasiskiepyt? as jau ta padariau. padare 50%+ tautos. kokio sudo mum reikalingi tie pasai? DAUGUMAI! nes as gaunu tik kazkokia kontrole - pertekline. nors jau "saugus" ir taip toliau. ir pasiruoses toliau saugotis. sarasus neskiepytu turit - juos ir kontroliuokit. kontroles sistema turi but mazdaug tokia: - jei naudos kokie pardavejai ieidinejimui i krautuve - parodai asmens dokumenta, pardavejas susisiekia su sistema - sistema rodo - as skiepytas. mane praleidzia. ateina neskiepytas. sistema rodo kad neskiepytas - puiku - kontrole suveike. rado "nesaugu" pilieti. prasom pilieti rodyt ta "galimybiu pasa" ir irodinet kad esate "saugus". kad nesergate, neplatinate, ar jum taikoma medicinine isimtis ir t.t. plius artimiausio skiepu punkto adresa iteikia. va cia butu reali prevencija ir koronos valdymas. valstybes demesio sutelkimas i nesaugius piliecius. kuriu mazeja. tarp kuriu malasi ir antivakseriai. bet ten ir tinginiai ir siaip belenkas - kas pasiskiepytu manau - tiesiog gal nepatogu buvo, neidomu ir pan. o daba ivede kazkokius feikinius pasus, lengvai padirbamus, ir visokie glusai vieni kitiem juos kaisios, rodys ir kazko reikalaus... kur cia aplamai kazkokia medicinine logika? ir kodel didzioji dauguma visuomenes - kur savo pareiga pries visuomene ivykde, ir SAVANOIRISKAI net - turi dabar kazkokius pasus issiminet? nereikalingus jiems visiskai. siti pasai tik antivakseriams reikalingi. del ju noro but kazkokiais isskirtiniais sventaisiais. siulyciau net "galimybiu pasus" pervardint - "sventojo nelieciamojo pazymejimas". tu supransk - kad bet kokia kontrole - prievartos mechanizmas. jo taikymo vietos gali but keiciamos vos ne pagal ufonautu fantazijas... o konservuoti ufonautai fantazuot megsta... "galimybiu pasas" visuomene suvokia neteisingai. is tikro cia "suvarzymu pasas". nes isikiso i visuomenes privacia erdve. jei dar nesupranti - isivazduok kad tau ivede spyna ant klozeto dangcio. tavo name... ir daba turi rodyt "galimybiu pasa" noredamas pamyzt - rodysi klozetui, kasdien... ir pagal konservu aiskinimus - cia kazkaip kontroliuoja pandemija tokia nesamone... ar pagal tavo aiskinimus, paso rodymo klozetui tvarka privers antivakserius skiepytis... prasom paaiskint kaip tai veiks? ir net medicininskai jei teigi kad tokie psiaudo "pasai" veiks...
Benediktas 2021-08-10 09:08
Gali nesispausdint jo, net jei pasiskiepinęs. Neprivalomą jo nešiotis. Tiesiog, masiniam renginiui būtų geriau, jei žmonės būtų pasiskiepinę arba su antikūnių testu - logiška. Nesuprantu, kaip tu nesupranti. Taip, techniškai, galima buvo padaryti, bet pasui nuskaityt paprasto telefono neužtenka. Todėl su gpasu mažiau kliūčių organizavimui, plius gpase mažiau konfidencialios info, nei tikram pase.