Mirštantys COVID-19 pacientai maldauja vakcinos – tačiau gydytojai sako, kad jau per vėlu: 96 proc. mirusių buvo neskiepyti (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

raptor 2021-08-10 13:55
Fašistuoji, jaunuoli. Kodėl leftistiniai botanikai turi polinki į fašizmą ar fašistuojančią valdžią? Ar taip gali patys sau pasijaust stipresni ir galingesni?
Benediktas 2021-08-10 13:59
Taip, tai vienintė spraga, jei nereikalauja kartu paso parodyt. Parktiškai turėtų reikalauti. Sutikrini ar gpaso pavarde sutinka su paso pavarde ir ar veidas, kaip pase - tada OK.
Benediktas 2021-08-10 14:00
Kurioje vietoje fašistuoju?
Benediktas 2021-08-10 14:06
Eina sau, kaip dalis žmonių ieško problemų lygioje vietoje. Matai, pandemijos laikotarpiu, kažko ne taip gyvenasi, kaip seniau budavo? Kažkokių leidimų reikia, kažkokie skiepai atsirado?.....
vytautas50 2021-08-10 14:10
Benediktas 2021-08-10 14:17
Pasą sunkiau patikrint elektroniškai ir perdaug konfidencialų duomenų tikrinti elektroniškai bet kam, kas panorėjo. Vizualiai tikrinti: OK. Kaip pašte pvz. Marketinga parduotuves ir taip zino, per lojalumo korteles. Arba per kameras dabar.
vytautas50 2021-08-10 14:27
Niemand 2021-08-10 14:50
Užtruks greitai, nes kodas sudaromas pgl taisykles, ne atsitiktinai, perrinkinėti reikės gana mažai, iki pirmos pasitaikiusios 18 - 25 metų merginos. Sudarymo taisykles galima išsianalizuoti tikrinimo puslapyje "perskaičius" javascript'o failą (kodas, apdorojantis užklausas, šiuo atveju randasi čia: https://tikrink.esveikata.lt/dist/03d6337/main.js).
Niemand 2021-08-10 14:53
Praktiškai nerealu, per daug tektų skirti laiko vienam žmogui. Verslas nedaro neprivalomų ir prie pardavimų neprisidedančių judesių, taigi niekas asmens dokumento neprašys. Kur didesni srautai iš vis padarys automatinius vartelius kokius.
Benediktas 2021-08-10 15:22
Tu galvoji ta unikalu koda javascriptas tavo kompiuteryje sugeneruoja? Jis jau buna duomenu bazeje, pries tau prisijungiant. Javascriptas qr kodo sugeneravimui. Net jei sugeneruosi tikro piliecio pasa, tai ES duomenu bazeje padaryti, kad jis pasiskiepines tikrai negalesi.
Pumper 2021-08-10 15:40
Na, protestuojantys idiotai šiandien dar kartą parodė, kad durnių Lietuvoj tikrai netrūksta. Tris pagrindinės protestavimo priežastys, pagal pačių idiotų pasisakymus: 1. Nenoriu būti eksperimentinis triušis (nesvarbu, kad bent viena doze jau >2,3 milijardo paskiepyta, bet, matai, vis dar eksperimentas). 2. Niekas manęs neturi teisės prievarta skiepyti (visų pirma, tai turi, bet antra, tai niekas ir neverčia, bet tai neatleidžia nuo atsakomybės ir pasekmių, gi ir norint vairuoti reikia turėti vairuotojo pažymėjimą, bet tai nereiškia, kad tave kažkas verčia eiti pėsčiom ar važiuoti autobusu). 3. Nesergu, ko man skiepytis? (durneliai nesuvokia skirtumo tarp skiepo ir vaistų, todėl nesupranta, kad skiepas ir yra tam, kad liktum sveikas).
sub 2021-08-10 15:49
Perliukų jau pilnas internetas iš tų mitinguotojų šendien. Paskaičiau kažkur, kas ant scenos šnekėjo, pavardes, tai nenustebino, tie tamsuoliai tokius ir išsirenka į valdžia, kas ant scenos moka gražiai pašnekėt. O pasižiūrėjus į fizionomijas, tai kaimo glūduma suvažiavo į sostinę. Kas dar kokčiau, kaip viena iš organizatorių išvis gali vaikus mokyti ir ko jų ten išmoko įdomu.
HardAxe 2021-08-10 20:43
Laurynas19 2021-08-11 16:24
Čia jau manau pats šitą sugalvojai ar pažodžiui priėmei... bet kokiu atveju nekreipk dėmesio į idiotus, atsakyk geriau protingai į protingų klausimus, ir visi gyvens draugiškai.
Niemand 2021-08-11 17:30
Visos vakcinos, o ir visi vaistai apskritai turi šalutinius poveikius, įskaitant ir mirtį, pvz., nuo banalaus anafilaksinio šoko. Tai nurodoma informaciniame lapelyje ir tai yra už kolektyvinį imunitetą mokama kaina. Tik rimtų šalutinių poveikių tikimybė/dažnis yra itin maži. Rimtesnės problemos gresia ne daugiau kaip 1/1000, jau nekalbant apie liekamuosius sužalojimus ar mirtis. Tokią tikimybę galima palyginti su maisto šalutiniais poveikiais. Suvalgysi kokį patiekalą su nauju komponentu ir užsilenksi nuo anafilaksinio šoko arba užsidirbsi tą patį perikarditą. Retai, bet taip irgi nutinka.
vytautas50 2021-08-11 18:45
AAA000 2021-08-11 19:13
tu kazkaip idomiai suvoki pasauli. pandemija yra ne asmeninio pasirinkimo klausimas, o visuomeninio. ir cia sprendzia visuomene. skiepyt ir negali prievarta - bet gali is taves pareikalaut visuomenei daromos zalos kompensavimo. tu turi teise nesiskiepyt. bet jei skiepas pigiausias ir paprasciausias budas - brangesni budai visuomenei tampa nasta. tu turi suteikt visuomenei sauguma kazkokiais alternatyviais budais. pvz nesiot kauke. maziau bendraut. reguliariai tirtis. laikytis atstumo. ir pan. konservai sugalvojo nauja kontroles buda - "ozio" pasa. kuris "irodys" tavo sauguma visuomenei - kad tu neplatini. jei tu nenori skiepytis - tu turesi kazkaip kitaip irodinet sauguma, irodinet kad nesi tas atpirkimo ozys - kur platina virusa. o tie kur nesiskiepija del neaiskiu priezasciu - zinomu tik jiems patiems (man net neidomu del ko tu nesiskiepiji) - jie turi alternatyviai irodyt visuomenei sauguma. tas kur pasiskiepija - jis deklaruoja sauguma. save apsaugo. ir visuomene. kur prasirgo - jau nukentejo ir irgi "pakankamai" saugus. o kiti kur nenori skiepo - kitas priemones turi rinktis. o jei jos brangesne - turi dar ir skirtuma visuomenei kompensuot. nes jei nemokamai viskas - tampa islaikytiniais. kodel vieniem daugiau turi visuomene isleist lesu? tik konservai daro labai didele klaida, kad "ozio" paso reikalaus ir is maksimaliai imanomai saugiu. nes kiekvienas paso rodymas - tai kaip pabuciuot kiekviena karta konservoms i anusa. o kiekvienas issiemimas - tai kaip but isprievartautam konservu individualiai. seimos daktarai ta viesai pareiske - kad nenori... . o jie taikys ta ir "saugiems". as manau pasisikiepije ar persirge nenusipelno tokio pazeminimo. pilnai pakanka pilietybes dokumento kontroles sistemai. dubliavimas - lesu svaitymas. tie "ozio" pasai reikalingi tik butent del antivakseriu saugumo irodinejimo. ir ju islaidas turi jie padengt, o ne visa visuomene. nes situacija reikalauja arba skiepo/prasirgimo - arba paso/nepasenusio testavimo. o ne abieju kartu. cia jau perteklines islaidos. vaikam juk nereikia - isimtys - nu tai ateis 50-metis ir sakys - as vaikas,. ir praeis sita sudina menamo smirdejimo oziu kontrole... o konservom visi buciuosit subine daba nes visuomene jie padare... o jus ir nesupratot...
VirtualGadget 2021-08-11 19:34
Gydant galima daryti intensyvų stebėjimą. Valgant maistą, vaikštant, kvėpuojant prie kiekvieno žmogaus aparatūros ar mediko nepristatysi. Teoriškai po skiepo būtų galima padaryti intensyvų stebėjimą keletą dienų tiems kas turi gretutinių ligų ir dėl to nenori skiepytis. Bet praktiškai turbūt tas yra labai sudėtinga . Spėju, kad šalutiniai poveikiai labiau aktualūs vyresnio amžiaus turintiems kažkokių lėtinių ligų. Nežinau ar toks siūlymas ir idėja galėtų turėti kokį teigiamą skatinamą poveikį.
Benediktas 2021-08-11 19:38
conjurer 2021-08-11 19:41
Tu irgi įdomiai matai pasaulį. Nors tavo požiūris teisingas, kartais neįžiūrti labai paprastų dalykų. Atvirkščias variantas niekaip neveiktų, žmonės nėra sąžiningi.