[Žinios trumpai] Apokaliptiniai vaizdai iš visiškai užrakinto Šanchajaus: paskelbta kas vyksta Kinijoje (Video)  (4)

Šanchajus - 25 milijonų žmonių miestas Kinijoje, svarbus ekonominis ir kultūrinis centras šalies rytuose. Tačiau dabar tai - filmus apie apokalipsę primenanti dykynė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ne, Šanchajaus niekas nesugriovė. Miestas vis dar stovi, tačiau Kinijos valdžia čia paskelbė naują griežtą karantiną, po kurio Šanchajaus gatvės visiškai ištuštėjo. Naujas COVID-19 protrūkis privertė valdžią sureaguoti itin griežtai ir dar visai neseniai buvusios sausakimšomis populiarios gatvės dabar yra tuščios tarsi kokiame nors apleistame mieste.

Šanchajus dabar internete vadinamas vaiduoklių miestu, nes atrodo taip:

Populiarūs prekybos rajonai dabar yra visiškai tušti. Kažkodėl tokie vaizdai atrodo dar šiurpiau, kai supranti, kad Šanchajaus žmonės niekur nedingo - jie ten yra, tik uždaryti ir negalintys niekur išeiti. Šiuo metu vyksta masinis testavimas ir vakcinacija.

 

Kinija labai griežtai reaguoja į naujus COVID-19 protrūkius. Pati pirmoji COVID-19 banga šalį pasiuntė į nokdauną. Kai užsidaro gamyklos ir ištisi pramoniniai centrai, Kinija bijo. Taigi, dabar kiekvieną protrūkį stengiamasi užgniaužti kiek įmanoma greičiau. Dar visai neseniai karantinas buvo skelbiamas atskirose Šanchajaus dalyse, bet dabar miestas yra visiškai užsidaręs.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(24)
(6)
(18)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: