„Samsung“ pristato RL55/52 – „Premium“ klasės šaldytuvą, kuris užtikrins išmanųjį šaldymą stilingoms asmenybėms  (3)

„Samsung Electronics Co., Ltd.“, rinkos lyderis ir prizais įvertinamų buitinės elektronikos inovacijų kūrėjas, pristatė naujausią „premium“ klasės šaldytuvą „Samsung RL55/52“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sukurtas tam, kad tenkintų lūkesčius tų vartotojų, kurie vertina tiek stilingumą, tiek ir funkcionalumą, RL55/52 savyje derina dizaino ir technologijų inovacijas, kurios formuoja virtuvės įrenginio, kurį būtina turėti moderniuose namuose, įvaizdį. Patraukli ir moderni išorė, kurią papildo inovacinis mėlynos spalvos rankenų apšvietimas ir intuityvus jutiklinis LCD ekranas. Visa tai papuoš kiekvieną virtuvę. RL55/52 sukurtas atsižvelgiant į aplinkosaugos faktorius; jis atitinka A+ ir A++ energijos naudojimo klasės reikalavimus, įdiegta „No Frost“ technologija, kuri užtikrina nedideles eksploatacines išlaidas, naudojama aplinkai draugiška „Samsung“ užšaldymo medžiaga R600a. Šaldytuve įdiegta eilė vartotojui draugiškų savybių, įskaitant laikančią lentyną, skyrių „CoolSelect Zone™“, kuris palaiko pastovią temperatūrą, ir naujausias „no-frost“ technologijos variantas. Tai paverčia šaldytuvą RL52/55 vienu iš technologiškai pažangiausių 2010 m. rinkoje esančių įrenginių. „Samsung“ pademonstravo išskirtines šaldytuvo RL52/55 funkcijas ir pribloškiantį dizainą „Samsung“ Europos forume, kuris vyko vasario 22 d. Austrijos sostinėje Vienoje. 2010-ųjų naujiena RL52/55 – viena iš kompanijos naujų gaminių ir paslaugų rinkinio, kuris buvo pristatytas šiame renginyje. Jei Chan Yon, „Samsung Electronics“ šaldytuvų marketingo grupės viceprezidentas, pasakė: „Šiandien šaldytuvas – tai daugiau nei tik vieta maistui laikyti. Jis virsta neatsiejama kasdienio gyvenimo dalimi. Daugeliui vartotojų šaldytuvo išorės dizainas yra tiek pat svarbus, kiek jo funkcijos ir veikimas. Vartotojams atrodo, kad įranga atspindi jų asmeninį stilių. Pristatydama šaldytuvą RL52/55, „Samsung“ parodo, kaip įprastą namų apyvokos įrenginį paversti funkcionaliu meno kūriniu.“ Daugybė pažangių savybių Modelyje RL55/52 įdiegtas išmanusis jutiklinis ekranas suteikia vartotojui lengvą prieigą prie daugybės įdiegtų modernių funkcijų, įskaitant temperatūros valdymą („Temperature Control“) ir asmeninį kalendorių („Personal Calendar“), kuris padeda planuoti dienotvarkę. Pranešimų lenta („Message Board“) leidžia palikti asmenines žinutes ir priminimus, o nuotraukų biblioteka („Photo Library“) leis išsaugoti šiuos momentus.

Atitinkantis visus reikalavimus dizainui, RL55/52 gaminamas su nerūdijančio plieno arba pribloškiančios juodo lako spalvos ir moderniuoju „trim-less“ dizaino stiliumi. Kiekviename gaminyje įrengtas unikalus „Samsung“ mėlynos spalvos rankenų apšvietimas, kuris leidžia ne tik matyti rankeną prastai apšviestoje patalpoje, bet ir pripildo virtuvę šilta mėlyna šviesa.  Šaldytuvo viduje futuristinis šviestuvas „LED Tower“ leidžia lengviau rasti reikiamą produktą nei įrenginyje su įprasta lempute. 

RL55/52 taip pat turi produktus prilaikančią lentyną, kurioje patogu laikyti produktus, o patikima „no-frost“ technologija apsaugo nuo šerkšno susidarymo šaldiklyje. Visas šias savybes papildo aplinką sauganti konstrukcija, todėl RL55/52 veikia efektyviau ir naudoja mažiau elektros energijos.  Eilė įdiegtų pažangių savybių leidžia RL55/52 pirmauti konkurencinėse varžybose. Pavyzdžiui, „CoolSelect Zone™“ zona – tai unikalus stalčius, kuris leidžia pasirinkti reikiamą temperatūrą, nepriklausomai nuo likusios šaldiklio dalies. Tai reiškia, kad įmanoma išlaikyti bet kokios rūšies maisto produktus, kuriems reikalinga tam tikra aplinka. Naująjį šaldytuvą „Samsung RL55/52“ Europos šalyse bus galima įsigyti nuo 2010 m. kovo 1 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(3)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: