„Samsung“ pristato naująjį „Robot“ serijos dulkių siurblį „NaviBotTM” – dar geresnę priemonę valymui  (1)

Po nuoseklių tyrimų ir naujausių technologinių išradimų įdiegimo, „Samsung Electronics Co., Ltd.“, rinkos lyderis ir prizais įvertinamų buitinės elektronikos inovacijų kūrėjas, džiaugiasi pasauliniu mastu pristatydamas naująjį „robot“ serijos dulkių siurblį NaviBotTM.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pažymėdamas naują erą namų apyvokos įrangos sferoje, šis mažas, bet galingas įrenginys gali visiškai autonomiškai funkcionuoti ant įvairiausių rūšių paviršių ir užtikrinti puikų valymą, netgi dirbant su kilimais ir pledais. „Samsung“ pademonstravo NaviBotTM funkcijas ir galimybes „Samsung“ Europos forume, kuris vyko vasario 22 d. Austrijos sostinėje Vienoje. 2010-ųjų naujiena NaviBotTM – vienas modelis iš kompanijos naujų gaminių ir paslaugų rinkinio, kuris buvo pristatytas šiame renginyje.

Sumanesnis valymas

Įdiegus sistemą Visionary MappingTM, NaviBotTM užtirkina anksčiau neregėtą išmanumo lygį. Du centriniai procesoriai (CPU) užtikrina puikų inovacinės išmaniosios navigacijos programos veikimą ir leidžia NaviBotTM „matyti“ jūsų namų aplinką ir įsiminti daiktų ir krovimo įrenginio buvimo vietas. Nedidelė integruota kamera suteikia sistemai Visionary MappingTM reikalingą informaciją, fiksuodama iki 30 nuotraukų per sekundę. Naudojant šias nuotraukas, NaviBotTM sukuria virtualų namų žemėlapį, identifikuoja tikslią tokių kliūčių, kaip baldai ir interjero elementai, buvimo vietą. Parenkamas artimiausias ir saugiausias maršrutas, todėl NaviBotTM gali išvalyti namus tam skiriant mažiausiai laiko ir pastangų. 

Nei vienas darbas nėra per didelis. Jei nepakanka vieno krovimo tam, kad baigti valymą tam tikroje zonoje, NaviBotTM automatiškai sugrįžta į savo krovimo stotelę, neužmiršdamas maršruto. Ten jis pilnai pakraunamas per 2 valandas (greičiau nei kuris nors kitas rinkoje esantis gaminys). Dėka sistemos Visionary MappingTM, kurią papildo įrengta fotokamera, NaviBotTM gali pradėti valyti aplinką būdamas toje pačioje vietoje, kur baigė ankstesnįjį kartą. Du kambariai ar 10 kambarių - NaviBotTM viską išvalys.

Patikimas ir patogus valymas

Įrenginio korpuso šonuose įrengti šepečiai padeda greičiau ir geriau išvalyti aplinką, ypač puikiai nuvalomos briaunos. Taip pat, „valymo peilis“ (Sweeping Blade), kuris naudojamas, kai galingasis šepetys atlieka savo darbą, padeda surinkti dar daugiau nešvarumų ir nuolaužų. Pagerintas naminių gyvūnų plaukų surinkimas užtikrins tai, kad daugiau niekada nebereikės iš drabužių rankioti namų klajūnų plaukų. Šepečio apsaugos įtaisas padeda geriau surinkti namų gyvūnų plaukus, taip pat leidžia apsaugoti šepetį nuo šių plaukų susikaupimo, todėl NaviBotTM veikia dar patikimiau ir reikalauja mažiau priežiūros. NaviBotTM turi 38 jutiklius, kurie užtikrina kokybišką valymą ir apsaugo nuo tokių nesklandumų, kaip nukritimas nuo laiptų, nemalonių susidūrimų ir susipainiojimo tarp laidų.

NaviBotTM be vargo pasiekia sunkiai prieinamas namų kerteles, tokias kaip erdvė po kavos staliuku, todėl yra idealiai tinkamas kasdieniam valymui. Įdiegus 5 skirtingas valymo programas (automatinė, dėmių valymo, maksimalaus valymo, briaunų valymo, rankinio valymo), NaviBotTM taip pat turi valymo su uždelsimu programą, kuri leidžia vartotojui išvalyti namus, pačiam juose netgi nesant. 

NaviBotTM turi įdiegtą sistemą Virtual GuardTM, kuri kambario erdvėje sukuria nematomą ekraną, todėl vartotojas gali pasirinkti vieną iš dviejų naudingų funkcijų. Režimas „Virtual Fence” išskiria vietą, kurios nereikia išvalyti: atvirą ugniakurą arba drėgnas vonios grindis. Režimas „Virtual Guide” nustato valomų erdvių pasirinkimo eiliškumą, todėl tiksliau įvertinama ir išvaloma kiekviena atskira patalpa, visas namų plotas nelaikomas viena didele patalpa. Kompaktiškas, gražus ir vikrus naujasis „robot“ serijos dulkių siurblys NaviBotTM turėtų iš esmės pakeisti valymo procesą namuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: