„Canon“ pristato energiją taupančius kompaktiškus „i-SENSYS“ spausdintuvus  (0)

Pirmaujanti vaizdo sprendimų kūrėja „Canon“ pristatė du naujus nespalvotus lazerinius spausdintuvus, skirtus nedideliam biurui arba namams – „i-SENSYS LBP6000“ ir „i-SENSYS LBP6200d“. Įrenginiai puikiai tinka asmenims arba mažoms darbo grupėms, ieškančioms galimybių taupyti laiką ir energiją sparčiai bei našiai spausdinant.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Augančiai kompaktiškų, patrauklios išvaizdos stalinių lazerinių spausdintuvų rinkai „i-SENSYS LBP6000“ ir „i-SENSYS LBP6200d“ siūlo aukštos kokybės apdaila, apgalvotądizainas ir mažas spausdinimo sąnaudas. Šie puikūs pagalbininkai biure tyliai veikia snaudimo režimu ir neskleidžia garso, kuriuo pasižymi kai kurie spausdintuvai. Kai reikia, beveik akimirksniu suveikiančios pabudimo ir spausdinimo komandos leidžia spausdinti sparčiai ir taupo naudotojų laiką. Abu modeliai – tai didelių išlaidų nereikalaujantis ir energiją taupantis sprendimas, kuriame naudojama pirmaujanti rinkoje „Canon“ technologija „i-SENSYS“, įskaitant spartaus pirmojo spaudinio technologiją ir „viskas viename“ tipo spausdinimo kasetes. Šie pagal įprastą energijos suvartojimą (TEC)* savo gaminių klasėje pirmaujantys spausdintuvai žymiai taupo energiją ir yra vieni iš našiausių modelių nespalvotų A4 lazerinių spausdintuvų rinkoje. „i-SENSYS LBP6200d“, sumažinantis popieriaus ir laiko sąnaudas, taip pat yra vienas iš patraukliausios kainos „Canon“ automatinių dvipusių nespalvotų lazerinių spausdintuvų rinkoje.

„i-SENSYS LBP6000“ ir „i-SENSYS LBP6200d“ gali spausdinti 2400 x 600 taškų kvadartiniame colyje raiška, tad jais spausdinti dokumentai atrodo profesionaliai, tekstas ryškus ir perteikiama daugiau detalių. Įspūdingi ir spausdinimo greičiai – „i-SENSYS LBP6000“ spausdina 18 lapų per minutę, „i-SENSYS LBP6200d“ – 25 lapų per minutę greičiu.

Štai ką sako „Canon“ produkto vadovė Hanna Toropainen: „Kompaktiškas „i-SENSYS LBP6000“ ir „i-SENSYS LBP6200d“ dizainas ir mažos jų energijos sąnaudos leidžia šiuos spausdintuvus kuo puikiausiai naudoti bet kokiame nedideliame biure arba namuose. „Canon“ lazerinė technologija „i-SENSYS“ puikiai tinka vartotojams, kuriems nuolatos reikia greitai spausdinti profesionaliai atrodančius dokumentus ir aiškius vaizdus. Šie du įrenginiai tiks vartotojams, kurie iš savo lazerinio nespalvoto spausdintuvo reikalauja patikimumo, spartos ir aukštos kokybės“, - teigė „Canon“ produkto vadovė Hanna Toropainen.

Europoje „i-SENSYS LBP6000“ bus galima įsigyti nuo 2010 m. spalio 1 d., „i-SENSYS LBP6200d“ – nuo lapkričio 1 dienos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: