„Canon“ pristato aukščiausios kokybės nespalvotą lazerinį spausdintuvą „i-SENSYS LBP6750dn“  (0)

Pasaulyje pirmaujanti vaizdo sprendimų kūrėja „Canon“, šiandien pristatė didelio našumo ryšiui su tinklu pritaikytą nespalvotą lazerinį spausdintuvą „i-SENSYS LBP6750dn“. Šis įrenginys puikiai tinka verslo ir viešojo sektoriaus darbo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„i-SENSYS LBP6750dn“ kompaktišką, erdvę taupantį dizainą sujungia su sparta ir funkcionalumu, todėl šis „Canon“ nespalvotas spausdintuvas yra aukščiausios kokybės – jis gali spausdinti 40 lapų per minutę ir padeda sumažinti išlaidas spausdindamas automatiniu dvipusiu būdu. Informaciją vartotojui aiškiai teikia penkių eilučių skystųjų kristalų ekranas bei veiksmus nuspėjanti valdymo sąsaja.

„i-SENSYS LBP6750dn“, kuriame naudojamos pagrindinės „Canon“ „i-SENSYS“ technologijos, leidžia vartotojui sparčiai spausdinti, sutrumpina laukimo laiką ir pasižymi dideliu kasdieniu patikimumu.  Be kitų, šiame spausdintuve naudojama spartaus pirmojo spaudinio technologija ir „viskas viename“ tipo spausdinimo kasetės. Be to, šis spausdintuvas įvertintas kaip vienas geriausių pagal įprastą energijos suvartojimą (TEC*) savo gaminių klasėje, tad jis suteikia galimybę taupyti spausdinant nespalvotai.

Šį aukščiausios kokybės įrenginį paprasta naudoti bet kokioje darbinėje aplinkoje, nes jame įdiegtas laidinio modulis, spausdintuvas suderinamas su PCL5e, PCL6, 3 lygio „PostScript“ emuliavimo (pasirenkama) spausdinimo kalbomis. Pasirenkama bevielio ryšio funkcija taip pat leidžia spausdintuvą saugiai prijungti prie bevielio tinklo ir taip suteikia galimybę jį naudoti bet kokiomis sąlygomis.

Įtaisyta tinklo sąsaja leidžia „i-SENSYS LBP6750dn“ dalintis su keletu vartotojų, tad sumažina išlaidas naudojimui. Taip pat galima naudojant nuotolinio vartotojo sąsają stebėti įrenginio būseną interneto naršyklėje, tad valdyti spausdinimą paprasta ir kainuoja mažiau, be to, sutrumpinamas spausdinimui reikalingas laikas.

„i-SENSYS LBP6750dn“ priima stambias spausdinimo užduotis ir nereikalauja nuolat pildyti popieriaus dėklų, leidžia darbuotojams susitelkti ties svarbiausiomis kasdieninėmis užduotimis ir taip padidina darbo našumą. Tokia galimybė atsiranda dėl dviejų pasirenkamų popieriaus dėklų, kurių bendra didžiausia talpa yra 1600 lapų – tai puikiai tinka verslui, kuriame reikia spausdinti dideliais kiekiais ir kyla įvairių poreikių, susijusių su popieriaus padavimu. Tam, kad būtų galima vieną po kitos vykdyti spausdinimo užduotis nestabdant darbo, galima pasirinkti skirtingą popieriaus kietumą, svorį ir dydį, įskaitant vokus ir A6 formatą.

„Spausdintuvas „i-SENSYS LBP6750dn“ – tai didelis žingsnis pirmyn „i-SENSYS“ spektre. Dėl kompaktiško dizaino šis spausdintuvas gali tapti įvairiapusišku sprendimu ten, kur reikia našaus stalinio įrenginio.  „i-SENSYS LBP6750dn“, naudojantis tą pačią pagrindinę „Canon“ technologiją, kuri sudaro visų mūsų lazerinių spausdintuvų pagrindą, įgalina spartų ir našų spausdinimą, todėl yra puikus sprendimas biurams, kuriuose daug spausdinama“, - teigė „Canon“ produkto vadovė Hanna Toropainen.

Anot H. Toropainen, „i-SENSYS LBP6750dn“ patiks mažoms ir didelėms darbo grupėms, kurioms reikia aukščiausios kokybės nespalvoto spausdintuvo. Europoje „i-SENSYS LBP6750dn“ bus galima įsigyti nuo 2010 m. spalio 1 d.


* -įprastas energijos suvartojimas (Typical Energy Consumption (TEC)) – tai pagal „Energy Star“ nurodymus apibrėžta bandymo procedūra, pagal kurią įprastai suvartojama energija išreiškiama KWH / per savaitę. Šie skaičiavimai tiksliau išreiškia visas įrenginio maitinimui tenkančias išlaidas nei didžiausių sąnaudų ir sąnaudų budėjimo režimu skaičiavimai. Tai reiškia, kad galima lyginti skirtingus gaminius, kadangi naudojami tie patys bandymo parametrai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: