„Canon“ pristato naująją LEGRIA FS400 seriją  (0)

„Canon“ pristato naująją „LEGRIA FS400“ seriją. Tai mažiausios kada nors „Canon“ gamintos standartinės raiškos (SD) vaizdo kameros, jungiančios stilių, kompaktišką kišeninę konstrukciją ir plačiai pripažintą vaizdo kokybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujieji „LEGRIA FS46“ ir „LEGRIA FS405“ modeliai keičia „FS300“ serijos analogus. Šios kameros siūlo gausybę pažangių filmavimo funkcijų lengvai redaguojamu formatu, kad net nepatyrę naudotojai galėtų lengvai filmuoti ir dalytis brangiomis akimirkomis.

Aukšta vaizdo kokybė

Į „LEGRIA FS400“ serijos modelius įdiegtos įvairios pažangios vaizdų gavimo funkcijos, įskaitant „DIGIC DV II“ procesorių, originalų „Canon“ vaizdo kameros objektyvą ir galingą pažangią 41x priartinimo funkciją. Šios pagrindinės technologijos leidžia naudotojams priartinti bet kokius objektus išsaugant puikią vaizdo kokybę. 

Filmavimas be pastangų ir gausybė funkcijų

„LEGRIA FS46“ ir „LEGRIA FS405“ ne tik pasižymi aukšta vaizdo kokybe, bet ir yra kompaktiškiausios bei lengviausios „Canon“ kada nors pagamintos vaizdo kameros – abu modeliai sveria tik po 220 g, taigi yra išties lengvi nešioti kišenėje.

Dėl išankstinio įrašymo funkcijos nebepraleisite svarbaus kadro, nes vaizdo kamera pradeda įrašymą prieš tris sekundes iki mygtuko paspaudimo ir laiko medžiagą tarpinėje atmintinėje. Režimas „Dual Shot“ dar labiau supaprastina įrašymo procesą – jis leidžia fiksuoti filmuojamą medžiagą ir nuotraukas nekeičiant režimų – tereikia stebėti priešais esantį vaizdą.

Į „LEGRIA FS46“ ir „LEGRIA FS405“ įdiegta patobulinta funkcija „Video Snapshot“, kuri dabar leidžia nufilmuoti dviejų, keturių ir aštuonių sekundžių trukmės siužetus. Tai puikus būdas, suformavus dinamišką lengvo turinio siužetų seką, atostogoms dokumentuoti ar lengvai bendrinti internete.

Siekiant sumažinti neigiamą vaizdo kameros judėjimo poveikį  itin efektyviai veikia dinaminis vaizdo stabilizatorius, dar veiksmingesnis, kai filmuojama judant. Filmavimo režimus papildo režimas „Night Scene“, tad dabar galite rinktis iš 12 skirtingų aplinkos variantų. Naujasis nakties režimas puikiai tinka filmuoti aplinkoje nuo prieblandos iki visiškos tamsos, jis slopina tviskėjimą, sukeliamą, pavyzdžiui, gatvės šviestuvų.

Filmuokite ilgiau

Be to, naujosios „FS400“ serijos kameros leidžia filmuoti ilgiau – filmuokite daugiau nei tris su puse valandos (jei baterija visiškai įkrauta) Taip pat galite naudotis sparčiojo įkrovimo funkcija ir vos 20 minučių krovę bateriją filmuoti dar 60 minučių.

Laikmenų įvairovė – lengva dalytis

Kad būtų dar patogiau naudoti, į „LEGRIA FS46“ įtaisyta 8 GB atmintinė, leidžianti įrašyti ilgesnę nei penkių valandų (be kortelės) trukmės filmuotą medžiagą, o jei reikia daugiau vietos, galite filmuotą medžiagą įrašyti į SDXC korteles.

Negana to, dar yra ir  bendrinimą lengvinanti funkcija – „LEGRIA FS405“ gali įrašyti medžiagą į „Eye-Fi“ korteles. Iš „Eye-Fi“ kortelių galėsite lengvai „Wi-Fi“ ryšiu perkelti vaizdo įrašą į bendrinimo tinklavietes1i.

Pagrindinės „Canon LEGRIA FS400“ serijos savybės:

  • Mažiausia „Canon“ skaitmeninė vaizdo kamera
  • 41x pažangioji artinimo funkcija su dinaminiu elektroniniu vaizdo stabilizatoriumi
  • Režimas „Dual Shot“
  • Plačiaekranis 6,7 cm įstrižainės LCD ekranas
  • Funkcija „Video Snapshot“
  • Režimas „Night Scene“
  • Išmanioji ličio jonų baterija
  • Išankstinio įrašymo funkcija
  • „PIXELA“ programinė įranga


Individualios „Canon LEGRIA FS46“ savybės:

8 GB „Dual Flash“ atmintinė


Individualios „Canon LEGRIA FS405“ savybės:

Dvigubi SDXC ir „Eye-Fi“ kortelių lizdai


Lietuvoje naujoji „Canon LEGRIA FS46“ kainuos  1015 Lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: