Studentai moksleiviams, moksleiviai studentams  (0)

2009 metais Vilniaus universiteto Fizikos fakulteto Studentų mokslinės draugijos iniciatyva pradėtas projektas „Studentai - moksleiviams, moksleiviai – studentams“ (SMMS) 2010 metais išaugo į respublikinio lygio stovyklą, kuruotą ir organizuotą Vilniaus universiteto kelių fakultetų Studentų mokslinių draugijų (SMD). 2011 metais stovykla nemiršta ir vėl vyks.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 25 d. stovykla prasidės Vilniaus universiteto Centriniuose rūmuose, o vėliau persikels į Vilniaus Jėzuitų gimnaziją, kuri antrus metus iš eilės į savo patalpas sutinka priimti ne tik moksleivius nakvynei ir kitam stovyklos gyvenimui, bet ir Studentų mokslinių draugijų (SMD) narius ir moksleivių kuratorius. Pasibaigs kovo 27 dieną uždaromuoju renginiu, kuriame mokiniai pademonstruos įgytus įgūdžius visuomenei.

SMMS stovykla skirta mokiniams, kurie pradeda ar jau yra suvokę ko nori iš ateities ir galvoja apie tolimesnį mokymąsi. Stovykloje mokiniai dalyvauja savo pasirinktos krypties užsiėmimuose, kuriuose yra supažindinami su studentiškos kasdienybės ir atitinkamų disciplinų paslaptimis. Tokia stovyklos koncepcija leidžia apsispręsti ar tikrai nori to, ko manaisi norįs arba tiesiog įsigilinti į norimą sritį ir sužinoti kas laukia į ją įstojus.

SMMS metu vyksta ne tik teorinės paskaitos, bet ir praktinis užduočių vykdymas, platesnė pažintis su gyvenimu, kuris laukia po mokyklos bei, žinoma, naujos pažintys. Paskaitas veda ne vien studentai, priklausantys SMD, bet ir kviestiniai svečiai, turintys daugiau patirties ir besispecializuojantys tam tikrose srityse.

2011 metų SMMS stovykloje dalyvauja penkios Vilniaus universiteto - Fizikos, Komunikacijos, Chemijos, Medicinos, Filosofijos fakulteto Psichologų - SMD. Patekti į stovyklą gali kiekvienas motyvuotas 9-12 klasių mokinys. Jam tereikia pasirinkti sritį, kurių būsimųjų ir esamų specialistų aplinkoje norėtų praleisti tris dienas, atlikti atrankines užduotis ir jas atsiųsti nurodytais adresais iki kovo 13d.

Išsamesnė informacija ir atsakymai į kilusius klausimus puslapyje www.smms.lt ir el. p. smms.smd@gmail.com.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: