Studentiškoje žiniasklaidoje renkami šauniausieji  (0)

Studentai drauge su žiniasklaidos ir visuomenės žinomais atstovais rinks šauniausią Lietuvos studentų leidinį. Lietuvos studentų sąjungos (LSS) inicijuojamame konkurse „Šauniausias Lietuvos studentų leidinys ir interneto tinklapis 2010“ be pagrindinių nominacijų, bus taip pat renkami studentų straipsniai, nuotraukos bei reklamos plakatai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 „Šiemet švenčiame savo šalies atkurtos nepriklausomybės 20-ties metų jubiliejų. O minties ir žodžio laisvė gyvybiškai svarbi demokratiniame pasaulyje. Tad ir šis konkursas, tikime, ne tik leis įvertinti, kaip studentams sekasi šia laisve naudotis, bet ir paskatins ieškoti naujų, originalesnių saviraiškos būdų“, – teigia Lietuvos studentų sąjungos prezidentas Dainius Dikšaitis.

Rinkimuose kviečiami dalyvauti 2009 metais leisti lietuviški studentų periodiniai leidiniai ir interneto tinklapiai. Visi konkurse dalyvaujantys leidiniai bei tinklapiai turi būti kuriami bei leidžiami tik studentų. Rinkimų dalyvių darbai bus vertinami atsižvelgiant į jų originalumą, kokybę, aktualumą, dizainą bei operatyvumą. Nugalėtojus rinks kompetentinga komisija, kurią sudarys Lietuvos žurnalistų sąjungos (LŽS) pirmininkas Dainius Radzevičius, vienas aktyviausių Lietuvos reklamos ir mados fotografų Tomas Kauneckas,  Bernadinai.lt portalo vyriausias redaktorius Andrius Navickas, jaunimo žurnalo „Pravda“ redaktorius ir žurnalistas Tomas Ramanauskas, visuomenėje žinomas muzikantas Svaras. Bus atsižvelgiama ir studentų į balsą renkant šauniausią studentų tinklapį, reklamą, nuotrauką bei straipsnį. Šie savo nuomonę galės pareikšti balsuodami internetu. Studentų sprendimas bus lygiavertis komisijos narių sprendimui. Konkurso nugalėtojus planuojama paskelbti kovo pabaigoje.

Primename, Lietuvos studentų sąjunga įgyvendina šį projektą ne pirmąjį kartą. Pirmieji rinkimai buvo 2001-aisiais metais studentų atstovų drauge su Lietuvos žurnalistų sąjunga (LŽS) įgyvendintame „Šauniausio studentiško leidinio konkurse“. Rinkimų nugalėtoju buvo išrinktas Kauno technologijos universiteto (KTU) Telekomunikacijų ir elektronikos fakulteto studentų atstovybės (RAFES) leidžiamas studentų leidinys „Njuspeipis“. 2002-aisiais, 2003-aisiais bei 2004-aisiais metais konkurso dalyvius nurungė Kauno kolegijos studentų žurnalas „Siena“. 2008-aisiais, kaip ir 2005-aisiais metais, šauniausiu studentų leidiniu išrinktas laikraštis „Studentų era“, o pirmąjį kartą renkamos šauniausios studentų svetainės nominacija atiteko Vilniaus universiteto (VU) Komunikacijos fakulteto bendruomenės svetainei „komfakas.lt“. Daugiau informacijos apie konkursą: www.lss.lt/konkursas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: