„Samsung“ pristato „Monte“ – puikų pasirinkimą pilnai jutikliniam gyvenimo būdui  (0)

"Samsung Electronics Co. Ltd.", pirmaujantis mobiliųjų telefonų gamintojas, pranešė apie Samsung Monte (S5620), naujo įrenginio su pilnai jutikliniu ekranu skirto stilingiems mobiliesiems vartotojams, išleidimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mobilusis telefonas turi eilę daugialypei terpei skirtų funkcijų ir patrauklų, natūralios formos korpusą, kuris įkūnija akį traukiančią ir žėrinčią išvaizdą, stilingumą ir funkcionalumą už prieinamą kainą. Pribloškiančio dizaino ir turintis intuityvią valdymo sistemą TouchWiz 2.0 Plus User Interface (UI), Monte yra sukurtas tam, kad taptų naujausiu paklausiu, pilnai jutikliniu būdu valdomu, įrenginiu. Be to, Samsung Monte turi daug ką pasiūlyti socialiniuose tinklalapiuose žymią laiko dalį praleidžiančiam vartotojui, kadangi jame įdiegta eilė socialiniams tinklalapiams, įskaitant Facebook ir MySpace, skirtų funkcijų, kurios visada ir visur suteikia vartotojui prieigą prie jų profilių. Tai puikiai veikia viename derinyje su pažangiaisiais Twitter ir Bebo įrankiais (įdiegtas daugialypis IM suderinamumas), todėl vartotojams užtikrinama galimybė kalbėtis internete realiuoju laiku, pasirinkus tam tikrą paslaugą. Monte vartotojai taip pat gali mėgautis pilnu naršymu internete, jutiklis ekranas vaizdą ekrane transformuoja priklausomai nuo to, kaip laikomas telefonas.

Tam, kad telefonas taptų puikiu palydovu komunikacijų pripildytame gyvenimo būde, Monte įdiegta GPS sistema, kuri veikia kartu su Google Latitude™, todėl visą laiką užtikrinama galimybė žinoti savo buvimo vietą – tavo draugai visada žinos, kur tu esi. Šią funkciją papildo geo žymėjimo paslauga, kuri leidžia nuotraukas pažymėti geografiniais ženklais, ir jas persiųsti. Tokiu būdu su draugais pasidalinama įspūdžiais apie keliones. Kitos ryšių funkcijos apima bet kuriuo laiku ir bet kur pasirenkamą Wi-Fi ryšį, sistema Exchange ActiveSync suteikia prieigą prie elektroninio pašto Outlook informacijos ir Google Sync™. Tai leidžia vartotojui nedelsiant atnaujinti savo socialiniuose tinklapiuose esančius planus ir Outlook kalendorių, kiekvieną kartą nevargstant su atskiru įrankiu. 

„Samsung Monte sukurtas tiems, kurie žavisi patraukliu dizainu ir išskirtiniu funkcionalumu už prieinamą kainą,” - pasakė JK Shin, Samsung Electronics Mobiliųjų komunikacijų padalinio prezidentas ir vadovas. „Telefone įdiegtas neturintis sau lygių funkcijų, įskaitant prieigą prie socialinių tinklalapių, rinkinys, kuris puikiai dera su inteligentiška valdymo sistema, stilingu dizainu ir plačiomis ryšio galimybėmis. Visa tai vartotojui užtikrina jam reikalingas savybes.“

Šį funkcijų pripildytą ir stilingą telefoną dar labiau išryškina 3.0 colių WQVGA LCD ekranas su 16:9 formato kraštovaizdžio funkcija. Taip pat, telefone įdiegta 3.2 mln. vaizdo elementų fotokamera turinti daugybę vertę didinančių funkcijų: šypsenos fotografavimas, panoraminė nuotrauka ir veidų atpažinimas. Dar didesnį Monte eksploatavimo patogumą užtikrina sistemos Smart Unlock (išmanusis atrakinimas) ir One finger zoom (priartinimas vienu spustelėjimu).

Gaminio techniniai duomenys

Tinklas HSDPA  3.6Mb/s UMTS (900/2100)

EDGE / GPRS (850/900/1800/1900)

Ekranas   3.0” 262 tūkst. spalvų WQVGA TFT (Ryškus jutiklinis ekranas)
Kamera   3.2 mln. taškų su CIF
Vaizdas   H.263, H.264, MPEG4, QVGA @ 15 kadrų/s
Garsas   64 pol. melodijos, SP-Midi, i-melody, MP3, AAC, AAC+, WMA, 3.5 mm ausinių jungtis
SoundAlive, FM radijas su RDS
Papildomos funkcijos A-GPS, Wi-Fi, Google Map 3.0
  Native SNS Application, Multi IM
  TouchWiz 2.0 Plus
Ryšys   Bluetooth 2.1, USB 2.0 HS
Atmintis   Vidinė atmintis: 200 MB / Išorinė atmintis: MicroSD (iki 16 GB)
Matmenys 108.8 x 53.7 x 12.4 mm / 92g
Baterija 1000 mAh 

Pokalbių laikas: iki 298 minučių (3G režime ) / iki 582 minučių (2G režime )  

 Laukimo režime: iki 454 valandų (3G režime) / iki 769 valandų (2G režime )

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)