„GlaxoSmithKline“ siekia aktyviai kovoti su vėžiu ir oficialiai paskelbė duomenis apie savo aštuonis antivėžinius junginius  (0)

Tarptautinė farmacijos kompanija „GlaxoSmithKline“ (GSK) paskelbė naujus klinikinius duomenis apie aštuonis antivėžinius cheminius junginius. Ši informacija š.m. birželio mėn. pradžioje buvo pristatyta kasmetinėje Amerikos onkologų draugijos (American Society of Clinical Oncology (ASCO)) konferencijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GSK paskelbė daugiau nei 70 abstraktų apie tyrimų rezultatus keturiolikoje įvairių vėžinių būklių, kurios apima melanomą, inkstų ląstelių karcinomą, minkštųjų audinių sarkomą, lėtinę limfocitų leukemiją, folikulinę limfomą ir krūtinės, skrandžio, galvos ir kaklo, prostatos, storosios žarnos, kiaušidžių, gimdos ir plaučių smukiųjų ląstelių vėžio formas.

„ASCO konferencijoje pristatytas  platus spektras tyrimų duomenų tik patvirtina mūsų pasiryžimą nuolat ieškoti naujų kelių praplėsti jau vartojamų ir tyrimų stadijoje esančių vaistų, kurie padėtų išgydyti vėžį, pasirinkimą. Džiaugiamės galėdami pasidalinti naujais tyrimų duomenimis apie mūsų jau sukurtus produktus, o taip pat pateikti išvadas apie naujos kartos taikinių terapijos junginius“, – teigia Paolo Paoletti, GSK onkologijos tyrimų ir vystymo departamento vadovas.

„GlaxoSmithKline“ yra viena pirmaujančių pasaulyje farmacijos ir sveikatos priežiūros kompanijų, dirbanti tam, kad žmonės jaustųsi geriau, gyventų ilgiau ir nuveiktų daugiau. Taikydama naujausias technologijas ir mokslinius tyrimus, GSK kuria ir gamina vakcinas bei vaistus kvėpavimo takų, centrinės nervų sistemos, infekcinėms, medžiagų apykaitos ir virškinamojo trakto, onkologinėms, urologinėms, širdies ir kraujagyslių, dermatologinėms ligoms gydyti.

„GlaxoSmithKline Lietuva“ padalinys veikia nuo 1993 m. ir rūpinasi naujų produktų registravimu bei naudojimu medicinos praktikoje. Šiuo metu Lietuvoje registruoti 196 GSK vaistai. Kompanijoje dirba daugiau nei 130 medicinos, farmacijos, chemijos, ekonomikos, finansų, logistikos ir rinkodaros specialistų. Daugiau informacijos rasite www.gsk.lt, www.gsk.com.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: