Sėkmingoms studijoms – „Apple Macbook Pro” kompiuteris ir mobilusis 4G internetas MEZON  (0)

AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) šių metų liepą ragino būsimuosius studentus domėtis pažangiosiomis ryšio technologijomis, o rugsėjo pirmąją paskelbė jiems skirtos akcijos laimėtoją – juo tapo Vilniaus universiteto Teisės fakulteto pirmakursė Monika Rupeikaitė. Mokytis Vilniuje iš Kauno atvykusiai merginai bus įteiktas „Apple Macbook Pro” kompiuteris, MEZON interneto USB modemas ir 50-čia litų jau papildyta mokėjimo sąskaita.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš daugiau nei tūkstančio akcijos metu užsiregistravusių studentų laimėtojas buvo atrinktas burtų keliu, jį nustatyti padėjo ir pirmoji gerą žinią pranešė radijo stotis „ZIP FM“. „Lietuva garsėja pasaulyje sparčiu pažangiausių ryšio technologijų diegimu, o akademinis jaunimas yra būtent ta visuomenės dalis, kuri bene pirmoji priima naujoves ir jomis naudojasi. Atsižvelgdami į studentų poreikį gyventi „on-line“ režimu ir būti mobiliais, mokslo metų pradžios proga mes pateikėme jiems specialų 4G interneto MEZON pasiūlymą“, – sako komercijos direktorius Egidijus Ropė.

Siunčiamų duomenų kiekio neribojantis mobilusis 4G internetas MEZON studentams vienerius metus kainuos tik 15 Lt/mėn., o USB modemą jie gali įsigyti už 1 Lt. Akcija galioja iki rugsėjo 30 d. E.Ropės teigimu, MEZON internetas jį pasirinkusiems studentams padės taupyti išlaidas ir suteiks pranašumo – nešiodamiesi su savimi USB modemą, prie interneto jie galės jungtis įvairiose vietose: savo ar nuomojamame bute, bendrabutyje, universitete, miesto gatvėse ir kitur.

Mobilusis MEZON internetas veikia įjungus USB modemą į bet kurį kompiuterį, tiek stalo, tiek ir nešiojamąjį, jis puikiai dera ir su išskirtiniais „Apple“. Prireikus, Mac operacinės sistemos tvarkykles lengva atsisiųsti bei įsidiegti vadovaujantis nuorodomis ir paaiškinimais, pateiktais interneto svetainėje www.mezon.lt .

Be „Apple Macbook Pro”, Telecentras siūlo įsigyti ir kitų nešiojamųjų kompiuterių: „Samsung X-520“, „ASUS Eee PC 1001HA“, „ASUS K52F“ bei stilingąjį užrašų knygutės dydžio „UMID Mbook M1“, kuris yra pagamintas su viduje integruotu modemu, todėl MEZON interneto ryšiui nebereikia jokios papildomos įrangos.

Telecentras yra vienintelis mobiliojo 4G ryšio operatorius Lietuvoje. Bendrovės diegiamas „WiMAX“ ryšio tinklas jau veikia 47 šalies miestuose ir gyvenvietėse. „WiMAX“ technologijos internetas MEZON – sparčiausias mobilusis internetas rinkoje: viename „WiMAX“ tinklo bazinės stoties sektoriuje užtikrinama iki 40 Mb/s ryšio greitaveika, kuri yra penkis kartus didesnė nei teikiama viename sektoriuje 3G ryšiu.

2009-ųjų kovo 3 d. Lietuva tapo pirmąja Europos Sąjungos valstybe, įsidiegusia ir pradėjusia naudoti pažangiausią pasaulyje ketvirtosios kartos (4G) mobiliojo ryšio technologiją „WiMAX“.  2009 m. MEZON paslauga buvo apdovanota „Inovatyvaus produkto“ prizu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)