Tarptautinės studentų dienos proga - „Studentų apdovanojimai 2010”  (0)

Tarptautinės studentų dienos proga Lietuvos studentų atstovybių sąjunga (LSAS) kaip ir kasmet kviečia studentus prisiminti 2010-ųjų metų akademinei bendruomenei labiausiai įsiminusius bei svarbiausius įvykius ir iki Šv.Kalėdų atiduoti savo balsą už jų manymu verčiausius gauti metų apdovanojimus, kuriuos įteikti numatoma metų pabaigoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tarptautinė studentų diena – laikas, kuomet galite akimirkai stabtelėti, ištrūkti iš kasdienybės ir prisiminti, kad esate ne tik studentai, bet ir jaunatviškiausia, aktyviausia ir kūrybiškiausia visuomenės dalis. Pasaulinės studentų dienos proga kviečiame studentus prisiminti įsimintiniausias praėjusių metų akimirkas bei jas įvertini nominacijose“, - sako LSAS prezidentas Arūnas Mark.

Studentai kviečiami rinkti metų frazę nominacijoje „Žodis ne žvirblis“, kur balsavimui pateikiamas Vilniaus universiteto rektoriaus B.Juodkos mintys apie stojančiuosius, V.Daujočio nuomonė apie LR Švietimo ir mokslo ministerijos darbus bei Švietimo ir mokslo viceministrės N.Putinaitės komentaras apie šių metų priėmimą.

Metų dilema gali tapti iki šiol neišspręstas klausimas ar LR Mokslo ir studijų įstatymas prieštarauja LR Konstitucijai ar ne bei aukštųjų mokyklų neapsisprendimas: priimti tik gabiausius studentus ar „pasipinigauti“. Metų minusą studentai gali skirti per priėmimą dėl techninių nesklandumų nustojusiai veikti LAMABPO priėmimo sistemai, studentams nesuprantamiems aukštųjų mokyklų vadovų atlyginimams, iš dalies LR Konstitucijai

prieštaraujančioms „baudoms“ už studijų nutraukimą, Akademinės etikos ir procedūrų kontrolieriaus tarnybos nepatvirtinimą LR Seime bei abiturientų polinkį stotį į populiarias, bet, Darbo biržos duomenimis, perspektyvų šiuo metu ne itin daug turinčias, specialybes.

Studentai taip pat savo balsus gali skirti „Metų šmaikštuolis“, „Metų iniciatyva“, „Metų kuriozas“, „Metų protestas studentiškai“, „Metų verslininkas“, „Studentų pagarbos apdovanojimas“, „Studentų padėkos apdovanojimas“, „Metų studentų renginys“, „Metų studentų žurnalistas“, „Metų studentų sporto pasiekimas“ nominacijų kategorijose. Norėdami balsuoti sekite nuorodą: http://apklausos.lsas.lt/?survey=e47632bd238bb86dd6fcf8afafdb8d8e

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: