„LG Electronics“ – tarptautinių dizaino konkursų apdovanojimai  (0)

„LG Electronics“ (LG) jau devintus metus iš eilės pelnė tarptautinių dizaino konkursų „iF“ (International Forum) ir „Red Dot“ apdovanojimus. Už išskirtinį dizainą įvertinti LG produktai – televizoriai, vaizdo ir garso, buitinė technika – pelnė devynis „iF“ prizus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuo tarpu ekologiškos daugkartinio naudojimo LG pakuotės dizainas buvo įvertintas „Red Dot“ konkurso „Grand prix“ apdovanojimu. „Nuo pat kompanijos įkūrimo išskirtinis produktų dizainas buvo vienas skiriamųjų LG prekės ženklu pažymėtos produkcijos bruožų. Tarptautinių apdovanojimų nusipelnę LG produktai išsiskiria ne tik dizainu, bet ir pasižymi savybėmis, palengvinančiomis buitį, kasdienį jų naudojimą“, - sako Kun-pyo Lee, „LG Electronics“ korporacinio dizaino centro vadovas. Viename didžiausių ir prestižiškiausių dizaino konkursų „Red Dot“ triumfavusi LG daugkartinio naudojimo pakuotė – vienas iš šešių produktų, kurie tarp daugiau nei 6000 dalyvių buvo įvertinti „Grand prix“ apdovanojimu. LG daugkartinio naudojimo pakuotė apdovanota už ekologiškų, perdirbamų medžiagų panaudojimą ir universalumą pritaikant ją kaip nuotraukų rėmelį, pieštukų dėklą. Tarp dviejų tūkstančių septynių šimtų šiais metais „iF“ apdovanojimams pristatytų produktų varžėsi ir vieną iš devynių apdovanojimų pelnė „NANO Full LED 3D“ technologijos televizorius „LG LEX8“. Integruota „NANO Lighting“ technologija ir pilnas ekrano apšvietimas LED diodais šį modelį leidžia skelbti ploniausiu ir siauriausią ekrano rėmelį turinčiu televizoriumi pilno LED apšvietimo modelių rinkoje. „LEX8“ korpuso storis siekia vos 0,88 cm, kraštinės plotis – 1,25 cm. „LG LEX8“ išsiskiria švariu, ryškiu, tolygiai atkuriamu dvimačiu ir trimačiu vaizdu.

„iF“ apdovanojimą už išskirtinį dizainą pelnė LG šaldytuvas su integruotu apatiniu šaldikliu. Patrauklus dizainas ir dviejų atspalvių apdaila suteikia virtuvės interjerui modernumo, o integruota „LG Linear Compressor“ technologija bei vidinė struktūra išplečia šaldytuvo talpą iki 385 litrų. Tai – net 50 litrų daugiau, lyginant su standartiniais dviejų metrų aukščio šaldytuvais su integruotu apatiniu šaldikliu. 

Tarp devynių „iF“ apdovanojimus pelniusių LG produktų – ir skalbimo mašina su priekinėje dalyje esančiomis 24 colių įstrižainės durelėmis. Ši glotni, moderniai atrodanti skalbimo mašina leidžia pritaikyti ar pakeisti skalbimo nustatymus dideliame skystųjų kristalų ekrane. Technologija „Inverter Direct Drive“ leidžia tiksliai valdyti skalbimą – būgno sukimosi greitį, gręžimą, taip pat siūlo platų skalbimo režimų pasirinkimą, pritaikytą kiekvienam audinių tipui. 

Apdovanojimą „iF“ dizaino konkurse pelniusi LED apšvietimo lempa „LG Focus“ (PAR30) išsiskiria prie šviestuvo ir interjero prisitaikančiu dizainu, ilgu veikimo laiku bei mažesniu energijos sunaudojimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: