Šeimai skirtos „Samsung“ HMX-H300 serijos vaizdo kameros  (0)

„Samsung Electronics“ pranešė apie naujos išmaniosios vaizdo kameros HMX-H300 išleidimą. Tai nesudėtingai valdoma ir patikima HD raiškos kamera su 3 colių lietimui jautriu ekranu, puikiai tinkama įsimintiniausioms akimirkoms šeimoje įamžinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kameroje pritaikytos svarbiausios „Samsung“ technologinės naujovės. Lietuvoje kamera bus pradėta prekiauti vasario mėnesį, numatoma jos kaina – 1200 Lt.Pasak „Samsung Electronics“ vykdančiojo viceprezidento ir Skaitmeninių vaizdo sistemų padalinio vadovo Hyunho Chungo, „Mes puikiai žinome, kad šeimai, kuri perka vaizdo kamerą filmuoti tokias akimirkas kaip vaikų gimtadieniai, mokslų baigimas ir kt., HMX-Q300 – puikiai tinkamas. Kameroje įdiegėme geriausias „Samsung“ inovacijas ir technologijas. Visa tai sutalpinome į vieną nesudėtingai valdomą ir sąlyginai nebrangią vaizdo kamerą“.

HMX-H300 serijos vaizdo kameros patikimai filmuoja įvairiausiomis aplinkos sąlygomis. Veidų atpažinimo funkcija atpažįsta iki 6 asmenų. Patobulinta funkcija „Smart Auto“ automatiškai nustato tinkamiausią filmavimo režimą priklausomai nuo vaizdo ryškumo, spalvingumo ir kt., todėl gaunami geros kokybės įrašai. Taip pat įdiegta nauja funkcija „Record Pause“, kuri leidžia vartotojui be trikdžių stabdyti filmavimą ir vėliau negaišti laiko įrašų redagavimui.

HMX-Q300 įdiegta 30 kartų optinio priartinimo funkcija, todėl filmuoti galima didesne raiška nei su bet kuria kita šios klasės kamera. Pastaroji funkcija padeda įamžinti neužmirštamas akimirkas nepriklausomai nuo to, kaip toli filmuotojas yra nuo veiksmo vietos. Naujosios serijos kameros turi efektyvią bateriją, užtikrinančią net iki 3 valandų įrašinėjimo trukmę, todėl vartotojai gali filmuoti ilgiau nesibaimindami praleisti svarbias akimirkas.

HMX-Q300 taip pat įrengta 5 mln. vaizdo elementų 1/4 colių (1/6,3 colių, 1,75 mln. efektyviųjų taškų) BSI (Black Side Illuminated) CMOS matrica, kuri yra dukart jautresnė nei įprastas CMOS vaizdo jutiklis. Tai reiškia, kad efektyviau slopinami trikdžiai ir vaizdo iškraipymai, užtikrinama geresnė vaizdo kokybė blogesnėmis apšvietimo sąlygomis. Be to, kamerose įdiegta pažangi patobulinta optinė vaizdo stabilizavimo sistema „OIS Duo“, kompensuojanti rankų virpėjimo filmuojant sukeliamus vaizdo iškraipymus net aktyviai judant.

Lietimui jautrus 3 colių skystųjų kristalų (LCD) ekranas yra 20 proc. didesnis nei įprasta, todėl filmuota medžiaga matoma aiškiau. Naujos serijos „Samsung“ kamera yra itin kompaktiška, todėl filmuojant mažiau pavargstama. Be to, su HMX-Q300 galima kokybiškai fotografuoti, todėl geros kokybės nuotraukoms antrosios fotokameros nešiotis nebereikia.

Techniniai duomenys


HMX-H300
Matmenys

49.5 x 56.6 x 119.7 mm

Baterijos resursas (įrašo trukmė)

3 valandos

USB baterijos krovimas

Su 32 GB įdiegta atmintimi (H305)

HD SD

SF : 4h 10min 17h 30min

F : 5h 23h 10min

N : 6h 30min 34h


Raiška
HD

1920 x 1080 60i

1280 x 720 60p


SD

720 x 480 60i


Objektyvas

Schneider Kreuznach Varioplan-HD“

30x optinis priartinimas / 300x skaitmeninis priartinimas

Fokusavimo atstumas: 2,47 mm ~ 74.1 mm

Ekranas

3,0 colių, 230 tūkst. taškų lietimui jautrus LCD ekranas

Vaizdo jutiklis

1/ 4,1colių 5.1 mln. taškų BSI CMOS matrica

Vaizdo stabilizavimas

OIS Duo“ (patobulintas optinis vaizdo stabilizavimas)

Papildomos savybės

Veidų atpažinimo (iki 6 asmenų) funkcija

Pauzė filmuojant

3 lux @1/30 s minimalus apšvietimas

Time lapse“ filmavimas

Magic Finger Touch/Shot“

Intelli-Studio 2.0“

Stovo tvirtinimas

USB baterijos krovimas


Sąsajos

USB sąsaja

Kompozicinė sąsaja

HDMI sąsaja


Baterijos tipas

BP210R (2100 mAh)


Korpuso spalva

Juoda, raudona, sidabro



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: