„Skype“ ir „PayPal“ jau mokėjimo terminaluose  (3)

Bendrovė „Mokėjimo terminalų sistemos“, valdanti mokėjimo terminalų „FoxBox“ tinklą Lietuvoje, toliau plečia teikiamų paslaugų paketą. Nuo šiol šiuose terminaluose galima nusipirkti internetinės telefonijos bendrovės „Skype“ sąskaitų papildymus ir pirkti internetinių mokėjimų sistemos „PayPal“ papildymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Vartotojai vis dažniau renkasi pigesnius skambučius į užsienio fiksuotus ir mobiliuosius tinklus per „Skype“, o norintieji sutaupyti ar įsigyti originalų daiktą, vis dažniau perka prekes iš „eBay“ ar kitų pasaulyje žinomų interneto parduotuvių, naudodami „PayPal“ sistemą kaip atsiskaitymo būdą, todėl mūsų pasiūlytos naujovės turėtų dar labiau palengvinti naudojimąsi šiomis internetinėmis paslaugomis“, – sako bendrovės „Mokėjimo terminalų sistemos“ direktorė Greta Šapkaitė-Valuckienė. Jos teigimu, terminaluose „FoxBox“ įsigyti „PayPal“ papildymą ar „Skype“ sąskaitos papildymą yra ypač patogu, nes, mokant čia, nereikalaujama pirkėjo asmeninių duomenų, kreditinės ar debetinės kortelės.

Terminale „FoxBox“ perkant „Skype“ papildymą, į kliento nurodytą mobiliojo telefono numerį išsiunčiamas unikalus užsakytos paslaugos kodas. Norint naudotis „Skype“ sąskaitos kreditais tereikės įvesti šį kodą. Įsigyjant „PayPal“ papildymą, būtina terminale įvesti savo elektroninio pašto adresą, kuris yra registruotas „PayPal“ sistemoje. Įsigytas papildymas bus aktyvuotas per 24 valandas. Pirkiniams ar pokalbiams nepanaudotas pinigų likutis liks kliento „Skype“ arba „PayPal“ sąskaitose.

2009 m. pavasarį pradėjusiuose veikti terminaluose „FoxBox“ galima mokėti už įvairias paslaugas grynaisiais pinigais ir be komisinio mokesčio. Čia galima pildyti išankstinio mokėjimo telefono korteles, įsigyti dovanų čekių netradicinėms pramogoms, tokioms kaip šokių, šaudymo pamokos, jojimo treniruotės, dažasvydis, skrydžiai oro balionu, pasivažinėjimas kartais ar „Polski Fiat“ ir kt.

Jau greitai „Foxbox“ terminaluose atsiras galimybė atsiskaityti ir už mobiliojo ryšio abonentines sąskaitas. Tai ypač patogu tiems, kurie nori mokėti už šias paslaugas greičiau, patogiau ir nelaukdami eilėse. Šiuo metu visoje Lietuvoje veikia beveik 100 mokėjimo terminalų „FoxBox“, esančių prekybos centruose, aukštosiose mokyklose, gydymo įstaigose – lankomiausiose ir patogiai pasiekiamose vietose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: