HTC pristatė telefonus su vieno mygtuko „Facebook“ prieiga  (0)

Išmaniųjų telefonų gamintoja HTC šiandien Pasaulio mobiliųjų technologijų kongrese (Mobile World Congress) pristatė du naujus išskirtinai socialiniam bendravimui sukurtus telefonus. Juose derinamas paprastumas, naudojimo lengvumas bei „HTC Sense“ vartotojo sąsaja su „Facebook“ galia ir prisijungimo galimybe.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Du iš šešių kongrese pristatytų gamintojo modelių su „HTC Sense“ vartotojo sąsaja – naujieji „HTC ChaCha“ ir „HTC Salsa“ – turi specialų „Facebook“ skirtą mygtuką, leidžiantį vienu paspaudimu naudotis „HTC Sense“ vartotojo sąsajoje integruotomis pagrindinėmis šio socialinio tinklo funkcijomis. „HTC visuomet suprato, kad skirtingi žmonės nori skirtingų dalykų. Naujieji „HTC ChaCha“ ir „HTC Salsa“ atskleis naujas „Facebook“ patirties mobiliajame telefone galimybes,“ – teigia HTC vadovas Peteris Chou. „Turėdamas daugiau nei 500 milijonų vartotojų, „Facebook“ jau yra tapęs socialinio tinklo sinonimu. Todėl norėjome sukurti plačiajai rinkai patrauklius ir kiek įmanoma labiau su socialiniu bendravimu susietus telefonus.” „Keletą metų glaudžiai bendradarbiavome su HTC perkeldami „Facebook“ į jų telefonus, o naujieji „HTC ChaCha“ ir „HTC Salsa“ tapo kitu etapu,“ – teigia „Facebook“ mobiliojo padalinio vadovas Henris Moissinacas. „HTC inovatyviai perkėlė „Facebook“ į šiuos du naujuosius telefonus, taip leisdami žmonėms prisijungti ir dalintis informacija kada jie to benorėtų ir kur bebūtų.“ „HTC ChaCha“ ir „HTC Salsa“ turi specialų į telefone vykdomas veiklas reaguojantį „Facebook“ mygtuką, kurio švieselė neįkyriai mirksi atsiradus galimybei pasidalinti turiniu arba atnaujinti statusą socialiniame tinkle. Vieninteliu mygtuko paspaudimu vartotojas gali atnaujinti savo statusą, įkelti nuotrauką ar dainą, kurios klausomasi, dalintis naujienomis, „pasižymėti“ atitinkamoje vietoje ir t.t. Pavyzdžiui, nusifotografavus su draugais, galima iš karto įkelti nuotrauką į „Facebook“ arba pranešti draugams apie dainą, kuri šiuo metu groja telefone. Tereikia paspausti „Facebook“ mygtuką ir daina bus automatiškai identifikuota ir paviešinta vartotojo profilyje. Telefonuose įdiegtos „Android Gingerbread 2.3.3“ operacinės sistemos versijos ir patobulintos „HTC Sense“ dėka, glaudi „Facebook“ integracija jaučiama visoje vartotojo aplinkoje. Įeinančio ar išeinančio pokalbio metu telefono ekrane rodoma informacija apie pašnekovo „Facebook“ statusą, naujas nuotraukas ar artėjantį gimtadienį. Pasitelkę telefono adresų knygelę, vartotojai turi galimybę pagal ją surasti kontaktus „Facebook“ tinkle ir pridėti prie savo draugų sąrašo ar personalizuoti telefoną naudodami įvairius priedus su „Facebook“ prekės ženklu.

„HTC ChaCha“ ir „HTC Salsa“ išmanieji telefonai palengvina „Facebook“ žinučių siuntimą draugams ar realaus laiko pokalbius su jais. Dėl šių funkcijų integracijos žinutės ir pokalbiai yra talpinami gautųjų pranešimų dėžutėse šalia kitų pokalbių.

HTC ChaCha“: išmanusis telefonas „Facebook“ kartai

HTC ChaCha“ suteikia galimybę bet kada ir bet kur per socialinius tinklus palaikyti nuolatinį ryšį su draugais. Ekranas su QWERTY klaviatūra yra tarpusavyje suderinti taip, kad vartotojui būtų patogu stebėti vaizdą ir rinkti tekstą. „HTC ChaCha“ turi dvi vaizdo kameras: 5 megapikselių spalvotą kamerą su automatinio fokusavimo funkcija bei LED blykste ir vaizdo pokalbiams skirtą priekinę VGA kamerą. Naudodamiesi šiais įrenginiais, vartotojai gali greitai ir kokybiškai nuotraukose ar vaizdo įrašuose fiksuoti svarbius momentus bei bendrauti su draugais video pokalbiuose. „HTC ChaCha“ išmanusis telefonas taip pat suteikia galimybę patogiau naudotis internetu 2,6 colių įstrižainės, 480 x 320 pikselių raiškos lietimui jautriame ekrane.

HTC“ Salsa: „Facebook“ draugai niekada nebuvo arčiau

HTC Salsa“ pasižymi tokia pat gilia „Facebook“ integracija, kaip ir „HTC ChaCha“. Šis išmanusis telefonas suteikia galimybę patirti greito aukštos kokybės išmaniojo telefono teikiamus privalumus. Naudojantis 5 megapikselių kamera, įdomiausius momentus galima fiksuoti aukštos raiškos nuotraukose ar vaizdo įrašuose ir iš karto jais pasidalinti su draugais per 3.4 colių, 480 x 320 pikselių lietimui jautrų ekraną, o nuotraukas į „Facebook“ galima įkelti vieninteliu mygtuko paspaudimu. Vaizdo pokalbiams skirta VGA kamera suteikia kokybiško pokalbio galimybes.

Įsigijimas

HTC telefonai „ChaCha” ir „Salsa” pagrindinėse Europos ir Azijos rinkose bus siūlomi nuo antrojo 2011 m. ketvirčio. JAV rinkai šiuos telefonus HTC ir AT&T pateiks vėliau šiais metais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)