„Nokia E7“ verslo telefonas jau pasirodė Lietuvoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

TomasS 2011-03-07 19:03
Tai o kodėl neparašyta, kad šitas modelis naudoja operacinę sistemą, kurią jau po mažiau nei metų Nokia mes lauk? Taigi palaikymas nebus pilnas, o vystymo nebus jokio. Programinės įrangos kūrėjai tikrai nieko naujo šitam telefonui nebekurs ir neaišku, ar dabar esamas programas palaikys. Koks kvailelis pirks šitą aparatą? Reikėtų tada kainą atitinkamą dėti - 100LTL...
Romanas 2011-03-08 18:31
Už 2000lt galima nusipirkti neblogą nešiojamajį kompiuterį IR neblogiausia mobilųjį telefoną...
TomasS 2011-03-09 00:37
Aha. Ir tokį, kurio gamintojas (alia MS Nokia) dar nėra paskelbęs kaip „beprasmio“...
Nokia_Lietuva 2011-03-25 10:26
Norime patikinti, kad „Symbian“ operacinė sistema ir toliau bus plėtojama, laukia tikrai stiprūs jos atnaujinimai. Kitaip tariant, „Nokia“ savo vartotojais pasirūpins, o ilgainiui perėjimas prie „Windows Phone“ operacinės sistemos bus palaipsnis ir nuoseklus.
TomasS 2011-03-25 10:50
Taip, tai marketinginė informacija (kitaip Nokia ir negali sakyti), deja ji nebūtinai yra teisinga. Pagrindinė žala JAU padaryta, ir ją padarė Elopas iš karto pasakęs, kad Symbianas po metų bus numarintas (kas gi jį už liežuvio tempė leptelėti apie tokį greitą Symbiano žudymą?). Qt forumuose po Nokios partnerystės su MS paskelbimo žiauriai krito klausimų apie Qt naudojimą telefonuose skaičius, kas patvirtina blogosferoje pastebimą telefonų programinės įrangos gamintojų nusivylimą, nenorą investuoti savo pinigų ir laiko į sistemą, kuri tuoj tuoj bus numarinta. Symbian palaikymą turi/gali daryti Nokia, o štai naudotojams svarbų jų naudojamų programų palaikymą turi daryti tų programų gamintojai (Nokia to už juos nepadarys). Akcijų rinkos irgi netiki, kad kompanijos ir žmonės patikės šia marketingine informacija (kiek ten Nokia akcijos nukrito po šio „puikaus“ susitarimo su MS? 15%? 20%?). Sutinku, kad reikia kažkiek palaukti ir pažiūrėti, kaip realiai elgsis Nokia (nes kol kas tai tik Elopo žodžiai). Pvz. kurlink kis Qt programuotojų skaičius. Kokios bus diegiamos naujos savybės Qt SDK ir pan.