„Nokia E7“ verslo telefonas jau pasirodė Lietuvoje  (5)

Nekantriai laukiamas „Nokia“ išmanusis verslo telefonas – „Nokia E7“ – jau pasiekė pirmuosius prekystalius Lietuvoje ir kainuoja apie 2000 litų. Iki birželio mėnesio vartotojai, įsigyjantys šį naują modelį, kartu su telefonu gaus „Bluetooth“ ausinę „Nokia Bluetooth BH-218” .


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujuoju „Nokia“ komunikatoriumi krikštijamas „Nokia E7” išmanusis telefonas turi didelį 4 colių (10,16 cm) įstrižainės lietimui jautrų ekraną bei išslenkamą visaženklę QWERTY klaviatūrą ir vis tiek yra plonas – vos 13,6 mm. Šis modelis yra pritaikytas mobiliai dirbantiems žmonėms ir turi visas verslo klasės telefonui reikiamas ypatybes.

„Daug vartotojų šiandien ieško išmaniųjų telefonų, kurie tiktų ir darbui, ir asmeniniam gyvenimui – tad nauji įrenginiai turi būti ne tik funkcionalūs, bet ir lengvai pritaikomi asmeniniams laisvalaikio poreikiams. „Nokia“ atsižvelgė į šiuos vartotojų norus ir sukūrė „Nokia E7, – sakė „Nokia“ vadovas Baltijos šalims Antti Holopainen. – Siekdami praplėsti patogaus vartojimo galimybes, visose Baltijos šalyse iki birželio mėnesio perkantiems „Nokia E7“ pridėsime ir „Bluetooth“ ausinę. Ji patogi vairuojant ir padidina saugumą, juolab, kad Lietuvoje neseniai buvo sugriežtinta vairuotojų atsakomybė už kalbėjimą telefonu vairuojant automobilį. Be to „Bluetooth“ ausinė patogi ir tiesiog daug šnekantiems telefonu“.

„Elegantiškasis „Nokia E7” man yra tobulas koncertų, repeticijų, gastrolių ir kitų darbų planavimo įrankis. Patinka, kad šis modelis turi ir lietimui jautrų ekraną, ir fizinę QWERTY klaviatūrą. O kelionėse praverčia nemokama „Ovi žemėlapių“ programa“, - sakė kelias savaites „Nokia E7” telefonu jau besinaudojantis vienas garsiausių Lietuvos dirigentų Modestas Pitrėnas. Verslo atstovams naujasis modelis leidžia saugiai ir tiesiogiai prisijungti prie darbinio elektroninio pašto, kalendoriaus, užduočių ir kompanijos informacijos resursų per „Microsoft Exchange“ serverius. „Šis modelis – tai mobilusis biuras kišenėje. Daug keliaujantys darbuotojai galės neatitrūkti nuo darbų, nes po ranka visuomet turės elektroninį paštą, galės ne tik atidaryti, bet ir redaguoti „Microsoft Word“, „Excel“ ar „PowerPoint“ bylas, žiūrėti „pdf“ formato dokumentus. Integruota HDMI jungtis leis prezentacijas rodyti tiesiogiai iš telefono, prijungus jį prie projektoriaus ar televizoriaus per HDMI jungtį“, – sakė A. Holopainenas. Laisvalaikiui praturtinti „Nokia E7“ įmontuota 8 megapikselių kamera su HD kokybės vaizdo įrašymo galimybe. Aukštą filmuotos medžiagos ir nuotraukų kokybę tamsoje užtikrina dviguba LED blykstė. Didelė ir telefono atminties talpa – net 16 Gb.

„Nokia E7“ taip pat palaiko „Ovi parduotuvę“, kurioje galima rasti lietuviškų programėlių, tarp jų jau išpopuliarėjusią TV.LT, naujienų portalų „vz.lt“, „Delfi.lt“, „lrytas.lt“ valdiklius, taip pat pasaulinių verslui aktualių programėlių „Bloomberg“, CNN, „Reuters“  naujienos, akcijų biržų pokyčius pateikiančių programėlių, sportui skirtą „Sports Tracker“ ar „Endomondo“ aplikaciją ir kultinį žaidimą „Angry Birds“. Dauguma iš programėlių „Ovi Parduotuvėje“ – nemokamos.

Naujajame „Nokia“ komunikatoriuje yra nemokami „Ovi žemėlapiai“ ir navigacija, kuri veikia 80 šalių, tarp jų ir Lietuvoje. Naujausia „Ovi Žemėlapių“ versija leidžia matyti visuomeninio transporto stoteles, parkavimo vietas, degalines, greičio ribojimus keliuose. Naujuosiuose „Ovi Žemėlapiuose“ taip pat patobulinta vietovės paieška bei galimybė dalintis mėgstama vieta su draugais ar artimaisiais.

Iki šių metų birželio pabaigos „Nokia E7” išmanusis telefonas bus parduodamas su protinga „Bluetooth“ ausine „Nokia Bluetooth BH-218”. Moderni įranga išsiskiria tuo, kad automatiškai įsijungia tik tuomet, kai ausinė išimama iš spaustuko. Tai leidžia taupyti energiją ir pasiekti itin ilgą prietaiso veikimo trukmę – budėjimo režime net iki 3 mėnesių, o tai itin patogu daug vairuojantiems ar ilgai kalbantiems telefonu. „Nokia Bluetooth BH-218” taip pat išsiskiria tuo, kad vienu metu leidžia prijungti du įrenginius bei turi išorinio triukšmo mažinimo funkciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)