Nauja elektroninė parduotuvė vilios ypač žemomis kainomis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Rytis 2011-03-14 19:05
Mano nuomone šiame tinklalapyje reikėtų mažinti tokio tipo reklaminių „straipsnių“. Tokių parduotuvių, kaip ši, kuri pardavinėja dealextreme.com/focalprice.com prekes, yra daugybė. Galėtų bent gramatikos klaidas puslapyje išsitaisyti.
kionig 2011-03-14 19:10
Visiem gyventi reikia ir nieko čia nepadarysi. Taip pat pažiūrėk koks prierašas mėlynam fone būna visada po straipsniu. Šiais laikais portalai gali išsilaikyti tik iš reklamos talpinimų.
hostgator 2011-03-16 15:13
Jo, rašo spauda, kai straipsnį nusipirkę, tai ir rašo...
Ganute 2011-09-09 08:23
Teko pasinaudoti šios parduotuvės paslaugomis ir labai stipriai nusivyliau. Užsisakiau prekę su papildoma paslauga, kad pirkinys būtų įpakuotas kaip dovana. Už tokią paslaugą sumokėjau plius 10 Lt. prie pirkinio kainos, ir ką Jūs manote - prekę gavau suvyniotą į "Maxsimos" maišelį. Bandžiau susisiekti su jais nurodytais kontaktais, bet deja nei į telefono skambučius, nei į el. pašto laiškelius negavau jokio atsakymo. Likau ir be pinigų, ir be jų žadėtos paslaugos. Jei žmonės tokiais nešvariais darbeliais darosi sau verslą, tebūnie tai jiems ant sąžinės, bet manau, kad lazda turi du galus ir anksčiau ar vėliau ji tikrai atsisuks prieš juos pačius. Būkite atsargūs nusprendę apsipirkti šioje elektroninėje parduotuvėje.
vitalijuss 2011-09-09 09:46
Manau daug kas norėjo iš užsienio svetainių užsisakyti tokių įvairenybių, bet to nedarė...ir še tau, gali Lietuvoj tokių prekių gauti, gal ir neblogai, bet prisidėsiu prie jau esančių komentarų - reikėtų klaidas išsitaisyti ir pasitobulinti dizainą (šiaip jo ten ir nerasta) +1 tam, kuris įvyniojo į maxima krepšelį
kionig 2011-09-09 12:54
Tu čia nesijuok. Čia verkti reikia. Kad anksčiau ir vėliau žmonės susiduria su aferistais, kurie iš to pelnosi, o pažaboti juos sunku arba neįmanoma, dėl įvairių teisinių ypatumų.
Ganute 2011-09-23 08:29
Pagaliau jie man šiaip ne taip atsiliepė į mano kreipimasį, bet pareiškė, kad tas "Maxsimos" maišelis ir buvo dovanos įpakavimas. Bet kai aš gavusi siuntinį paskambinau tiesiai prekės gamintojui, nes ši parduotuvė yra tik tarpininkė imanti pinigus už neegzistuojančias paslaugas, jie manęs atsiprašė už tokį įpakavimą, kadangi jie ir siuntė, bet nieko nežinojo apie spec. įpakavimą. Nusiunčiau oficialų registruotą prašymą grąžinti pinigus už neatliktą paslaugą, tačiau jie ir vėl dingo kaip į vandenį.