Nauja elektroninė parduotuvė vilios ypač žemomis kainomis  (7)

Neseniai išvydusi pasaulį nauja legali parduotuvė internete sunkmečiu pateisina pirkėjų viltis. Naujos prekės bei jų žemos kainos, kurių dar nesame matę Lietuvos parduotuvėse, stebina pirkėjus. Nors prekių gausa parduotuvė ir nepasižymi, bet jau spėjo suburti savo nuolatinių pirkėjų ratą, pasiūlydama žemiausias kainas bei naujausią produkciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarp prekių pastebėsime išskirtines, niekur dar nematytes prekes, – t. y. 3 ar net 4 aktyvių SIM kortelių telefonus. Tušinukas rašantis dingstančiu rašalu (rašalas dingsta per kelias valandas). Siūlome apsilankyti patiems www.nusipirkti.lt  ir apžiūrėti įdomią, naudingą bei įvairią produkciją. Čia rasite net ir šmaikščių DOVANŲ savo draugams.

Pokalbis su www.nusipirkti.lt įkūrėju:

Gal galite keliais žodžiais apibūdinti save?

Savo verslo karjerą pradėjau nuo 15 metų. Tai buvo užrašų dėjimas ant marškinėlių ir prekyba turguje, visada svajojau apie nuosavą parduotuvę. 2010 m. vasarą kilo mintis įsteigti internetinę parduotuvę. Esu komunikabilus verslininkas, nesitikiu didelio pelno, bet tikiuosi sukurti gerą verslą ir išplėtoti savo parduotuvę, kad ji taptų plačiai žinoma. Visą gautą pelną skiriu parduotuvės veiklai plėtoti. Esu moksleivis, tad savo visą laisvalaikį atiduodu šiam verslui.

Kodėl pasirinkai būtent tokią kryptį – prekybą internete?

Mane paskatino tai, kad turiu daug IT žinių, norėjau jas tobulinti ir panaudoti savo versle. Aišku, jei man gerai pasiseks čia, aš visą tai realizuosiu, atidarydamas parduotuvę.

Kokie jūsų tikslai ir įdėjos?

Man svarbu kiekvieno žmogaus nuomonė. Visi žmonės aptarnaujami vienodai, visi iškilę klausimai sprendžiami akimirksiu. Kiekvienam stengiuosi padėti. Kol kas prekių pasiūla puslapyje maža, bet ateityje stengsiuosi plėstis.

Kaip planuojate konkuruoti su kitomis internetinėmis parduotuvėmis?

Žadu Lietuvos gyventojamas pasiūlyti tai, ką dar Lietuvoje įsigyti sunku. Tarkim 3 ar 4 kortelių SIM telefonus, bei telefonus-laikrodžius už labai mažą kainą.

Taip pat prekiausiu ir kitomis prekėmis, kurios Lietuvoje jau seniai parduodamos. Sieksiu pasiūlyti mažiausias kainas ir aukščiausią kokybę. Nesistengiu orientuotis į vieną sritį, sieksiu siūlyti tas prekes, kurios yra naudingos kiekvienam ir naudojamos kas dieną.

Kiek laiko truko įgyvendinimas projekto? Ar tam reikėjo daug išlaidų?

Truko apie pusę metų. Viską kūriau pats, savomis jėgomis. Daugiausia sunkumų iškilo su visko legalizavimu, teko daug išsiaiškinti dėl mokesčių klausimų, sudarinėti sutartis su didmenininkais, bei ieškoti naujų tiekėjų, gamintojų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: