Mobilus internetas be tarptinklinio ryšio mokesčio  (0)

Kompanija "Datamobile LT" pristatė naują paslaugą keliaujantiems už Lietuvos ribų. Lietuvoje pristatyta paslauga suteikia bet kurioje pasaulio vietoje esantiems verslo ir privatiems klientams galimybę nebrangiai naršyti internete.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Su DATEN-KARTE verslui (DATENKARTE. business) ir DATEN-KARTE fiziniams asmenims (DATENKARTE.privat) kortelėmis galima naršyti internete visame pasaulyje ypač žemomis duomenų perdavimo kainomis, naudojant tik vieną SIM kortelę.  Jau nuo 2,87 Lt/MB (0,83 EUR/MB) verslo klientams ir nuo 3,07 Lt/MB (0,89 EUR/MB) fiziniams asmenims galima naudotis mobiliuoju internetu už Lietuvos ribų.

Patogu ir pigu keliaujant verslo reikalais ar poilsiaujant. Praktiška, nes galima siųsti el. laiškus ir atostogų įspūdžių nuotraukas, dalyvauti socialiniuose tinkluose ar dirbti su organizacijos vidinėmis programomis (virtualus privatus tinklas).  Nemažai sutaupoma be jokių pastangų.  Be to, DATENKARTE lengvai integruojama į turimus įrenginius, nes tai mobiliojo telefono SIM kortelė balso skambučiams arba USB jungtis nešiojamajam kompiuteriui.  Žinoma, ji tinka bet kuriam išmaniajam telefonui, planšetiniam kompiuteriui ar „iPad“, nes DATENKARTE gali būti ir mikro SIM kortelė, užtikrinanti gerą kokybę ir duomenų saugumą.

Daugybė kitų privalumų: nėra nustatyto minimalaus perduodamų duomenų kiekio, techniškai visiškai palaiko 3G, UMTS, HSPA standartus ir technologijas, nemokama „Data Guard“ prisijungimo duomenų šifravimo paslauga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: