Prie "Maxima" parduotuvių – specialios vietos šeimų automobiliams  (0)

Šių metų gegužę prie parduotuvių MAXIMA įrengtos specialios automobilių stovėjimo vietos, skirtos šeimoms. Tikimasi, kad 250 platesnių, greta įėjimo į parduotuves visoje Lietuvoje įrengtų vietų, kurios paženklintos specialiu ženklu „Šeimos vieta“, padės šeimoms su vaikais ir besilaukiančioms mamoms greičiau ir patogiau apsipirkti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

MAXIMA pirkėjų patogumui pustrečio šimto „Šeimos vietų“ įrengtos prie 43 parduotuvių MAXIMA visoje Lietuvoje.  Automobilių stovėjimo aikštelės „Šeimos vieta“ yra platesnės ir įrengtos arčiau parduotuvių įėjimo, kad su didesniais automobiliais atvažiavusios šeimos su mažais vaikais ar besilaukiančios moterys turėtų daugiau erdvės – galėtų saugiau ir greičiau patekti į parduotuvę ar susikrauti pirkinius.

„Šeimoms su mažais vaikais parduotuvėje nėra lengva, todėl nuolat galvojame, kaip jiems palengvinti apsipirkimą. Norime, kad šeimoms tai būtų ne rūpestis, o malonumas“, – sako MAXIMA LT, UAB, Įvaizdžio ir komunikacijos departamento direktorė Lina Muižienė. 

Šeimos – pagrindiniai MAXIMOS pirkėjai, todėl tinklas nuosekliai vysto joms skirtus projektus. Jau trečius metus iš eilės MAXIMA gegužės mėnesį skelbia Šeimos mėnesiu primindama, kad šeima  – didžiausia vertybė, ir ragindama daugiau laiko praleisti su šeimos nariais. Ketvirtus metus besilaukiančios moterys ir tėveliai su mažais vaikais didžiosiose MAXIMA parduotuvėse aptarnaujami specialiai jiems skirtose Tėvelių su mažyliais kasose.

MAXIMA LT, UAB Lietuvoje šiuo metu valdo 215 parduotuvių. Kasdien jose apsilanko apie 550 tūkst. pirkėjų. Visose MAXIMA parduotuvėse Lietuvoje ir įmonės administracijoje dirba 15 tūkst. darbuotojų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: