„Ashburn International“ sprendimas užtikrina patogų ir greitą restoranų klientų aptarnavimą  (0)

Jau beveik 200 mokamųjų kortelių priėmimo vietose, tarp jų „Mambo“ picerijų tinkle, „Delano“ ir „Vičiūnų restoranų grupės“ restoranuose ir kt., sėkmingai naudojami UAB „Ashburn International“ (ASHBURN) drauge su partnere UAB „UCS Baltic“ rinkai pasiūlyti nešiojamieji kortelių skaitytuvai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Su kasos sistema integruoti prietaisai padeda pagerinti personalo darbo našumą, greičiau ir kokybiškiau aptarnauti klientus bei efektyviau planuoti personalo darbą.

Tai patrauklus sprendimas, suteikiantis maitinimo įstaigos darbuotojams galimybę atsiskaitymą kortele atlikti prie kliento staliuko, nes visą informaciją apie sąskaitą kasos sistema per belaidį Wi-Fi ryšį automatiškai perduoda kortelių skaitytuvui. Padavėjas įrenginio ekrane mato visų staliukų užsakymus ir iš sąrašo pasirenka tą, kuris jam šiuo metu reikalingas.

„Naudojant nešiojamuosius kortelių skaitytuvus, aptarnaujančiam personalui dirbti gerokai patogiau – mokėtinos sumos nereikia ranka įvesti į terminalą prieš klientui surenkant savo PIN kodą: už padavėją tai automatiškai atlieka pati sistema. Taip išvengiama nepageidaujamų klaidų ir nesusipratimų, o klientų aptarnavimas vyksta kur kas operatyviau“, – teigė ASHBURN mokamųjų kortelių aptarnavimo tinklo plėtros vadovas Emilis Uldukis.

ASHBURN atstovo teigimu, šis bendrovės sprendimas taip pat padėjo prekybininkams išvengti problemų dėl įrangos atnaujinimo, užtikrinant 2011 metų sausio 1 dieną įsigaliojusį bendros mokėjimų eurais erdvės (angl. SEPA – Single Euro Payments Area) reikalavimą mokėjimus bankinėmis kortelėmis patvirtinti įvedant PIN kodą.

„Penkių kontinentų“ įmonių grupei priklausanti bendrovė ASHBURN beveik dešimt metų teikia mokamųjų kortelių priežiūros paslaugas bei diegia elektroninės komercijos ir lojalumo sistemų sprendimus. 2007 metais bendrovei suteiktas kortelių duomenų aukščiausio lygio apsaugą liudijantis tarptautinis PCI DSS sertifikatas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: