Farmacijos rinkos lyderiai „Sandoz“ pasirinko Lietuvą  (0)

Penktadienį, liepos 1 d., farmacinės logistikos ir sandėliavimo paslaugas teikianti bendrovė „Entafarma“ pasirašė ilgalaikės trukmės sutartį su tarptautiniu generinius vaistus gaminančiu lyderiu Šveicarijos įmone „Sandoz“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iki šiol 5-erius metus farmacines logistikos paslaugas vaistų gamintojui „Sandoz“ teikusi „Entafarma“ ir vėl laimėjo tarptautinio vaistų gamybos lyderio skelbtą konkursą ir toliau rūpinsis „Sandoz“ vaistų priėmimu, sandėliavimu, surinkimu ir transportavimu visose Baltijos šalyse.

„Sandoz“ konkurso sąlygose buvo nurodyta, kad laimėtojas turi užtikrinti aukščiausią teikiamų paslaugų kokybę ir garantuoti laiku bei patikimą prekių pristatymą. Ypatingą dėmesį „Sandoz“ kreipė į galimybę kontroliuoti oro temperatūrą vaistų transportavimo metu.

„Sandoz“ ieškojo partnerio, kuris pajėgtų atitikti vidinius kompanijos reikalavimus, leidžiančius sistemingai optimizuoti farmacinės logistikos procesus. Džiaugiamės, kad ir toliau sėkmingai bendradarbiausime su pasaulinėje rinkoje lyderiaujančiu generinių vaistų gamintoju“, - sakė „Entafarma“ generalinis direktorius Tauras Endriukaitis.

„Entafarma“ teikia aukštos kokybės paslaugas ir per visus bendradarbiavimo metus įrodė, kad atitinka „Sandoz“ keliamus standartus aptarnauti Baltijos šalis. Pagrindiniai kriterijai, kurie buvo svarbūs renkantis logistikos partnerį, užtikrintas reikiamas laisvų paletinių vietų skaičius vaistams bei teikiamų paslaugų kokybės ir kainos santykis. Šias sąlygas geriausiai atitiko „Entafarma“, todėl ir toliau Baltijos šalims vaistus tieksime iš farmacinės logistikos lyderio Baltijos šalyse sandėlių“, - sakė „Sandoz“ vadovas Baltijos šalims Sven Mallo.

„Entafarma“ moderniausiuose farmacinės logistikos sandėliuose Baltijos šalyse savo klientams siūlo 10 tūkst. paletinių vietų vaistams bei atskirus sandėlius specialių sąlygų reikalaujantiems medikamentams. Išvystyta moderni farmacinės logistikos veikla leidžia operatyviai teikti paslaugas ne tik Lietuvoje, bet ir visose Baltijos šalyse bei Europoje.

„Sandoz“ skelbtame konkurse sandėliavimo ir logistikos paslaugoms Baltijos šalyse teikti dalyvavo įmonės iš Lietuvos, Lenkijos, Latvijos ir Estijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: