„NOD Baltic“ skelbia baisiausio vaizdelio kompiuterio monitoriuje konkursą  (0)

Artėjant liepos 29-jai – Sistemų administratorių dienai – IT (Informacinių technologijų) saugumo sprendimų teikėja UAB „Nod Baltic“ skelbia baisiausio vaizdelio kompiuterio monitoriuje konkursą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Beveik kiekvienas IT sistemų administratorius monitoriuje anksčiau ar vėliau išvysta ką nors baisaus: viruso sunaikintą duomenų bazę, įprastą darbalaukį pakeitusią „juodąją skylę“, pranešimą apie nežinomo vartotojo sugadintas programas ir kitokius vaizdelius, nuo kurių pražyla plaukai net labiausiai pasikausčiusiems IT asams. Norėdami parodyti, su kokiais iššūkiais sistemų administratoriai susiduria savo kasdieniame darbe, kviečiame pasidalinti tokių nutikimų liudijimais“, – sako „Nod Baltic“ vadovas Tomas Parnarauskas. 

Konkurse kviečiami dalyvauti ne tik sistemų administratoriai, bet ir visi kompiuterių mėgėjai bei profesionalai, savo kailiu, o tiksliau – kompiuteriu patyrę įspūdį palikusias IT pasaulio nesėkmes.

Konkursiniams „darbams“ ypatingų reikalavimų nėra. Kadangi ne visuomet pavyksta išsaugoti monitoriuje pasirodančius vaizdus, priimami ir rašytiniai pasakojimai apie baisiausius vaizdelius ir jų atsiradimo aplinkybes. Taip pat galima siųsti „netikrus“, pačių sukurtus ar nupieštus vaizdelius su trumpais aprašymais.

Baisiausio vaizdelio istorijomis, nuotraukomis ar „print screen‘ais“ kviečiame pasidalinti el. paštu konkursai@nodbaltic.com nuo liepos 11 iki 27 dienos. Įdomesni „darbai“ bus publikuojami „ESET Lietuva“ socialinio tinklo „Facebook“ profilyje, o liepos 29 d. čia bus paskelbti ir nugalėtojai. Profilio lankytojai kviečiami balsuoti už labiausiai patikusius vaizdelius ar istorijas – tai galima padaryti paprasčiausiai spaudžiant „Like“.

Trijų konkurso nugalėtojų laukia prizai, kurių dėka baisiausių vaizdelių kompiuterio monitoriuje išvysti nebetenka. Tai ESET antivirusinės programos trejiems, dvejiems ir vieneriems metams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: