IBM įvertino jaunuosius Lietuvos verslo konsultantus  (0)

Informacinių technologijų bendrovės „IBM Lietuva“ organizuotą konkursą „IBM Business Run 2011” laimėjo vilniečių komanda „Winners”. Giedriaus Audicko, Lino Šneiderio ir Domo Pašiškevičiaus komanda po keturių konkurso etapų surinko daugiausiai taškų ir užsitikrino pirmąją vietą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antroji vieta atiteko Ginto Balčiūno, Gedimino Gražio, Lauro Anusevičiaus, Skirmantės Ušurliakienės ir Vytenio Pakėno komandai „TDK“. „BPM Fox” komandos atstovai Povilas Šulys, Greta Lučnikovaitė ir Julius Česnauskas, nedaug aplenkę savo varžovus, iškovojo trečiąją vietą.

Visą kovo mėnesį konkurso „IBM Business Run 2011” dalyviams teko ragauti verslo konsultantų duonos ir kurti įsivaizduojamo mažmeninės prekybos tinklo verslo procesų valdymo ir optimizavimo sprendimus. Užduotis parengę "IBM Regional Capability Center in Baltic" konsultantai siekė, kad menamo prekybos tinklo situacija būtų kuo artimesnė toms, su kuriomis verslo procesų konsultantai susiduria kasdien.

„Labai džiaugiamės sulaukę didžiulio susidomėjimo šiuo konkursu“, - sako IBM RCC in Baltic vadovas Elijus Čivilis, - „Šiais metais dalyvauti konkurse užsiregistravo net 19 komandų. Matome, kad yra daug jaunų žmonių, kurie nori ir gali savo ateitį sieti su profesionaliomis verslo konsultacijomis – tą įrodė ir dalyvių pateikti projektai“.

Konkurso prizininkai įvertinti ne tik „IBM Business Run 2011” diplomais, bet ir vertingomis bei smagiomis dovanomis. Pirmosios vietos laimėtojai galės džiaugtis video žaidimų konsole „Xbox“, antrosios – praleis savaitgalį kaimo turizmo sodyboje, o trečiąją vietą užėmusi komanda savo jėgas išmėgins žaisdami dažasvydį.

IBM atstovai taip pat įvertino ir individualų dalyvių pasirodymą. Už aktyvumą ir gerus pristatymo įgūdžius specialius prizus gavo Akvilė Balnytė, Toma Šalnaitė, Gintas Balčiūnas, Linas Šneideris ir Zenonas Melničenko.

„Konkursas buvo puiki proga išbandyti savo jėgas ir parodyti, kad jauni žmonės gali pasiekti gerų rezultatų: atlikti verslo procesų analizę, specifikuoti informacinę sistemą, įvertinti jos sukūrimui reikalingas investicijas, suplanuoti informacinės sistemos sukūrimo projektą, o tai apibendrinus, parengti profesionalią galimybių studiją“, - sako pirmąją vietą užėmusios komandos narys Linas Šneideris, - „Kartu tai buvo galimybė tobulėti, mokantis iš kitų konkurso dalyvių bei profesionalių vertintojų, taip įgyjant naujų žinių – tiek specifinių, tiek verslo konsultavimo apskritai“.

Organizatorių teigimu, IBM visuomet siekia palaikyti ryšius su studentų bendruomene, kuri turi didžiulį potencialą tiek informacinių technologijų, tiek verslo ir ekonomikos srityse. „IBM Business Run“ ir kiti kompanijos organizuojami konkursai leidžia jauniems žmonėms įgyti naujų žinių ir patirties, o kartu skatina juos siekti naujų tikslų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: