Vietoje spausdinto “Lietuvos įmonių katalogo” - mobili paieškos svetainė  (0)

“Lietuvos įmonių katalogas” pristato pirmąją, pilno funkcionalumo, mobilią versiją m.imones.lt, specialiai pritaikytą išmaniesiems telefonams. Tai galimybė vieno mygtuko paspaudimu rasti arčiausiai vartotojo esančias įmones, prekes bei paslaugas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

“Sparčiai didėjant išmaniųjų telefonų naudojamumui, ir keičiantis vartotojų įpročiams, svarbu laiku žengti tinkamą žingsnį. Kadangi esame pirmieji Lietuvoje sukūrę specializuotą pilno funkcionalumo verslo paieškos sistemą, tikime šio projekto sėkme ir ateityje. Suprantame, kad tai žingsnis į ateitį, kuris greitu laiku pradės nešti “vaisius”.– teigia Jon Martinsen “Interinfo Group”vadovas.

    “Lietuvos įmonių katalogas” spausdintą katalogą kuris rinkoje buvo 18 metų keičia būtent mobilia svetainės versija m.imones.lt. Nacionalinių įmonių katalogų tiražai skirtingais metais siekdavo iki 50 000 kopijų, tuo tarpu išmaniųjų telefonų naudotojų Lietuvoje jau dabar yra daugiau nei 350 000.

      Svetainės mobili versija - išskirtinė patogumu, paprastumu ir funkcionalumu, bei  pritaikyta skirtingiems įrenginių ekranams. Pagrindinės šios mobilios versijos išskirtinumai:

Išnaudoja įrenginių geolokacijos funkcionalumą ir automatiškai atskiria mobilaus įrenginio vartotoją, – tai padeda rasti aplink save esančias kavines, barus, pramogas, prekes, paslaugas ir pan.

integruota galimybė gauti įmonių sąrašą ne tik pagal artimiausią atstumą, bet ir pagal miestą ar pagal lankytojų vertinimus, kas suteikia galimybę personalizuoti rezultatų sąrašą kiekvieno poreikiams;

Atstumų skaičiavimas, maršrutų nustatymas bei automatinis numerio rinkimas;

Pagrindinės paslaugos ieškant įmonių ar paslaugų išskirtos atskirais klavišais: apgyvendinimas, autoservisai, bankai, degalines, gėlės, grožis, maitinimas, medicina, parduotuves, pramogos, taksi, vaistines, - dėka to, vartotojui nebereikia rinkti tam tikro “raktinio žodžio” paieškos laukelyje, o užtenka paspausti vieną mygtuką ir pateikiamas sugeneruotas įmonių sąrašas.

          “Iki metų pabaigos išsikėlėme sau tikslus pasiekti 20 000 vartotojų per mėnesį. O tai padaryti nebus itin sudėtinga, žinant, kad vieno mygtuko paspaudimu galima rasti kur papietauti, nupirkti gėlių, išsikeisti pinigus, suremontuoti automobilį, bei kitas svarbias paslaugas esančias arčiausiai vartotojo. Artimiausiu metu panašią technologiją planuojame diegti ir kitose Pabaltijo šalyse” – sakė Jon Martinsen.

         Mobili versija imones.lt pritaikyta įmonių paieškai padės greičiau, sujungti paslaugos pirkėją su pardavėju, jam naudojantis savo išmaniuoju telefonu, bet kur ir bet kada. Tai pirmoji Lietuvoje ne “apkarpyta” įprastos interneto svetainės versija, o pilnavertė mobilioji interneto svetainė išnaudojanti mobilių įrenginių technines galimybes ir specialiai pritaikyta mobiliam vartotojui.

Imones.lt – verslas visiems (b2all) verslo paieškos tinklalapis per metus sulaukiantis virš 2.5  milijono paieškų Lietuvoje (google analytics duomenys).

         Imones.lt – priklauso UAB “Interinfo Lietuva”. Interinfo Lietuva valdomi produktai: imones.lt, infoplius.lt, viskasturizmui.lt, businesslithuania.lt, telefoninė tarnyba 1666. Interinfo yra pirmoji ir vienintelė autorizuota Google adwords platintoja Lietuvoje. Įmonė turi išskirtines teises atstovauti “Pagemodo” bendrovę kuriant ir diegiant įmonių portfelio puslapius facebook.com tinklalapyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: