UAB „ACME Baltija“ sustiprino savo gaminių kokybės kontrolės sistemą  (0)

Nuo šių metų pradžios tarptautinė elektronikos, smulkios buitinės technikos ir apšvietimo produktų gamintoja ir platintoja UAB „ACME Baltija“ plečia ir atnaujina savo produkcijos asortimentą, atitinkantį sustiprintos kokybės kontrolės reikalavimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau nuo kovo mėn. pradžios Lietuvos ir 32 eksporto šalių rinkas pasiekiantys gaminiai atitinka naujos keturių pakopų kokybės  kontrolės sistemos reikalavimus.

Šiuo metu kompanijoje veikia trys kokybės kontrolės skyriai -  vienas Lietuvoje ir du Azijoje, o  atitinkamas gaminių apžiūros, patikros, bandymų ir sertifikavimo paslaugas teikia ir tarptautinė šveicarų kompanija  „SGS“. Šių metų pradžioje  įdiegus naująją sustiprintą keturių pakopų kokybės kontrolės sistemą tikimasi užtikrinti aukštą „ACME“ produkcijos kokybę.

„Visame gamybos procese tiek Lietuvoje, tiek Kinijoje visuomet dalyvauja mūsų įmonės darbuotojai ar atstovai, prižiūrintys visus gamybinius procesus. Su kiekviena iš gamyklų taip pat esame pasirašę kokybės patikros sutartis, tad atlikęs atitinkamą užsakymo kiekį, gamyklos kokybės skyrius visuomet patikrina ir išbando ~10-20 % gaminių“, - teigia „ACME Baltija“ Kokybės skyriaus vadovas Andrius Sadzevičius.

Visi ”ACME” gaminiai atitinka CE ženklinimo, ROHS (tam tikrų pavojingų medžiagų elektros ar elektronikos įrangoje naudojimo apribojimai), EMC (elektroninė masės kontrolės sistema) ir k. t.  kokybės kontrolės sistemų reikalavimus, pažyminčius, jog produktai, prieš jiems patenkant į rinką, yra įvertinti ir atitinka ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

„Bendradarbiaujame ir su tarptautine šveicarų kompanija  „SGS“, kuri dar Kinijoje išbando ir testuoja kiekvieną mūsų gaminių užsakymą - tik atitikę Europos Sąjungos keliamus reikalavimus gaminiai yra siunčiami į centrinę būstinę Lietuvoje, nekokybiški gaminiai lieka Kinijoje“, - patvirtina įmonės vadovas Paulius Paršeliūnas.

Remiantis Europos Sąjungos (ES) direktyvomis elektronikos prietaisams nustatyta grąžinamų prekių riba yra iki 1%, o buitinei technikai - iki 5%. Nors nekokybiškų rinką pasiekusių „ACME“ gaminių skaičius ir neviršina ES nustatytų normų, įdiegus naują keturių pakopų kokybės kontrolės sistemą tikimasi šį skaičių sumažinti iki 0,5%  (elektronikos prietaisai) ir iki 3% (buitinė technika).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: