Kokybiška SKYTECH technika jau ir MAXIMA parduotuvėse  (0)

Vienas populiariausių prekybos skaitmenine ir kompiuterine technika tinklų Lietuvoje žengė dar vieną plėtros žingsnį. Nuo šiol kompiuterinės technikos SKYTECH galima įsigyti ir didžiausių prekybos tinklo MAXIMA parduotuvių buitinės technikos skyriuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Eiti į didžiausią mažmeninės prekybos tinklą – gan sudėtingas, bet labai perspektyvus žingsnis. Tikime, kad MAXIMOS potencialas yra labai didelis ir skaitmeninės technikos srityje dar neišnaudotas. Kvalifikuoti ir patyrę darbuotojai bei itin patrauklūs prekių pasiūlymai turėtų įtikinti Lietuvos vartotoją, kad galima sutaupyti įsigyjant technikos ir didžiausio mažmeninės prekybos tinklo parduotuvėse“, – teigia SKYTECH.LT vykdomasis direktorius Tomas Survila.

Įmonės vadovai žada, kad  SKYTECH prekybos tinklo MAXIMA klientams pasiūlys pačių naujausių gaminių už patraukliausias kainas. „Norime įrodyti, kad kokybiškos skaitmeninės technikos galima įsigyti ir gauti kvalifikuotos specialistų pagalbos ne tik specializuotoje parduotuvėje, bet ir mažmeninės prekybos tinkle“, – sako T. Survila.

„Tikrai džiaugiamės, kad didžiausių mūsų tinklo parduotuvių buitinės technikos skyriuose klientai turės galimybę ne tik išsirinkti geros kokybės kompiuterinę techniką, bet ir čia pat pasikonsultuoti su SKYTECH specialistais“, – sako  MAXIMA Pramoninių prekių pirkimų departamento direktorė Birutė Kontvainienė.

Nuo šiol didžiausiose parduotuvėse MAXIMA kokybišką kompiuterinę techniką siūlanti SKYTECH.LT turi ir skaitmeninės ir kompiuterinės technikos salonus 7 Lietuvos miestuose bei internetinę parduotuvę www.skytech.lt. Sparčiai augantis prekybos tinklas per 2011 m. pasiekė 23 milijonų litų apyvartą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: