Company Day 14 – pažintis su karjeros galimybėmis iš arti  (0)

Dažnai studijuojant kyla klausimai: ar pakanka pasiruošimo kilti karjeros laiptais studijuojamoje srityje? Kokios žinios ir praktiniai sugebėjimai yra reikalingiausi norint dirbti pagal specialybę? Į kokius aspektus didžiausią dėmesį kreipia įmonės?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 20 d. Kauno technologijos universitete įsikūrusi tarptautinė organizacija BEST Kaunas kviečia studentus į pirmąsyk vyksiantį renginį „Company Day“. Šiemet jis orientuotas į cheminės technologijos bei mechanikos inžinerijos ir dizaino fakultetų studentus bei dėstytojus. Renginyje jie turės puikią galimybę padiskutuoti opiausiais profesiniais klausimais su didžiausios Lietuvos cukraus gamintojos „AB Nordic Sugar“ atstovais.

„Company Day“ metu dalyviai bus supažindinti su renginio partnerės veikla bei galės pateikti savo CV ir ateityje sulaukti patrauklių darbo pasiūlymų. Be to, dalyvių laukia ir įmonės mestas iššūkis - tai bus užduotis, kuriai prireiks tiek teorinių, tiek praktinių žinių. Aišku, diena su AB Nordic Sugar“ neapsieis ir be prizų-siurprizų, geros nuotaikos ir naudingos patirties.

Renginio vieta: KTU Cheminės technologijos fakultetas (Radvilėnų pl. 19), 141 aud.

Renginio laikas: kovo 20 d. 12:00
 
Registracija: http://best.ktusa.lt/CD14/node/15
Plačiau: http://best.ktusa.lt/CD14/
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: