Inovacijų konferencija "U.S. Approaches to Innovation" - registracija prasidėjo!  (0)

JAV Ambasada Lietuvoje ir Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra MITA skelbia vienos dienos trukmės konferenciją "U.S. Approaches to Innovation", kuri vyks "LitExpo" parodų rūmuose 2014 gegužės 8 dieną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lietuvai siekiant stiprinti savo pozicijas 21-ojo amžiaus tarptautinėje rinkoje ir investicijų sferoje, sėkmė iš dalies priklausys nuo vyriausybės agentūrų, švietimo įstaigų ir privataus verslo atstovų bendradarbiauti ir siekti inovatyvių sprendimų, kuriais būtų sprendžiamos rinkos problemos. JAV pasaulyje pripažįstama kaip pasaulinė inovacijų lyderė, todėl remdamasi savo patirtimi gali teikti patirtį, kurią yra sukaupusi skatinant universitetų, pramonės ir vyriausybės ryšius ir geriausią inovatyvaus mąstymo praktiką.

Daugiau informacijos apie renginį rasite JAV Ambasados Lietuvoje svetainėje.

JAV ambasada, bendradarbiaudama su Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra, į tarptautinę inovacijų konferenciją „JAV požiūris į inovacijas“, įvyksiančią gegužės 8d., pakvies iškilius JAV valstybinio, akademinio ir privataus sektoriaus pranešėjus. Vienos dienos konferencijoje bus nagrinėjami Amerikoje sėkmingai taikomi modeliai, skatinantys inovacijas, verslumą bei aukštojo mokslo, pramonės ir valstybinio sektoriaus bendradarbiavimą.

Pagrindinis renginio pranešėjas – dr. Curtis Carlson, „SRI International“ vadovas. „SRI International“ – tai pelno nesiekiantis, nepriklausomas tyrimų ir inovacijų centras, teikiantis paslaugas valstybiniam ir pramonės sektoriams. Centras atlieka fundamentaliuosius ir taikomuosius tyrimus, teikia laboratorijos, konsultacijų, technologijų vystymo, licencijavimo, produktų įvedimo į rinką paslaugas.

„XXI-ajame amžiuje inovacijos yra tikrasis ekonomikos variklis ir jėga, padėsianti mums išspręsti globalias sveikatos apsaugos, klimato kaitos, atsinaujinančios energetikos, maisto ir geriamo vandens prieinamumo užtikrinimo problemas vis didėjančiai pasaulio populiacijai. Lietuva drąsiai imasi žingsnių panaudoti savo žmonių gabumus ir išsilavinimą, o Jungtinės Valstijos nori bendradarbiauti šiame procese,“ – teigia JAV ambasadorė Deborah A. McCarthy.

Konferencija įvyks gegužės 8 dieną, LITEXPO parodų rūmuose. Dalyvavimas konferencijoje yra nemokamas, registruotis prašome čia. Daugiau informacijos apie renginį galima rasti http://goo.gl/9oSjG0.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: