Naujoji lietuviškojo socialinio tinklo Ys.lt aplikacija pritaikyta ir užmegzti naujas pažintis  (0)

Lietuviškų interneto svetainių nišoje jau spėjęs įsitvirtinti socialinis tinklas Ys.lt pristato mobiliąją aplikaciją „Nariai šalia“, pagal GPS padėsiančią surasti šalia esančius portalo narius, sekti, kas vyksta gyvenamojoje vietovėje, susipažinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak portalo kūrėjų, pirminis jų tikslas buvo sukurti lietuvišką platformą, kurioje su draugais būtų galima pasidalinti įrašais, sekti, kokie įvykiai vyksta miestuose, miesteliuose – būtent ten, kur gyvena socialinio tinklo nariai. Mobilioji aplikacija įdiegta tobulinant projektą ir pritraukiant  visus, besinaudojančius išmaniaisiais įrenginiais. Parsisiuntus aplikaciją sekti, kas vyksta jūsų mieste, bus paprasčiau nei bet kada.

Išmaniesiems telefonams jau kelerius metus neprarandant populiarumo, sukuriama vis daugiau lietuviškų mobiliųjų aplikacijų. Projektą Ys.lt vystanti IT specialistų komanda taip pat gerai išmano šiuolaikinių vartotojų poreikius, todėl vis daugiau socialinio tinklo funkcijų pritaiko besinaudojantiems išmaniaisiais. Pagrindinis socialinių tinklų mobiliųjų aplikacijų tikslas – palengvinti, supaprastinti vartotojų bendravimą.

Aplikacija pritaikyta ir ieškantiems naujų pažinčių

Nariai, parsisiuntę aplikaciją, ne tik žinos visas savo rajono naujienas.  Naujoji programėlė – tai dar viena alternatyva ieškantiems naujų pažinčių. Pasak programėlės kūrėjų, visai nesvarbu, ar tuo metu esate darbe, savo bute, apsipirkinėjate ar ilsitės paplūdimyje. Būtent programėlė leis aptiks tuos, kurie yra vos už kelių šimtų metrų ar kiek tolėliau ir kurie mielai susipažintų realybėje. Dar vienas programėlės privalumų – nariai galės įjungti filtravimo sistemą ir ieškoti tik pagal vyrišką arba moterišką lytį. Programėlę kūrėjai žada praturtinti ir papildomomis funkcijomis, tarp jų – ir įrašų publikavimas netoliese esantiems portalo nariams.

Aplikaciją galite parsisiųsti spausdami čia

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: